NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα της Ηλεκτρονικής Υγείας & της Ιατρικής Πληροφορικής

Εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα της Ηλεκτρονικής Υγείας & της Ιατρικής Πληροφορικής
13_03_2018 | 13:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

24-25 Απριλίου 2018, Γκέτεμποργκ (Σουηδία).

Διεθνή εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων  διοργανώνουν στις 24-25 Απριλίου 2018 στο Γκέτεμποργκ (Σουηδία) οι φορείς Business Region Goteborg, Scanbalt και HealthTech Nordic, σε συνεργασία με τη Θεματική Oμάδα “Healthcare” του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network. Τη συμμετοχή ελληνικών φορέων στην εκδήλωση υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT), συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, ελληνικού κόμβου του ευρωπαϊκού δικτύου.

«eHealth Match 2018» διοργανώνεται στο πλαίσιο 2 συνεδρίων στον τομέα της Hλεκτρονικής Yγείας και της Ιατρικής Πληροφορικής (Vitalis και Medical Informatics Europe- MIE 2018).  Τα  2  συνέδρια  αναμένεται  να  συγκεντρώσουν  πάνω  από  5.500
συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια τριών ημερών δικτύωσης υψηλού επιπέδου, δημιουργίας γνώσεων και σημαντικών συζητήσεων με επενδυτές, επιχειρήσεις, δημόσιες αρχές, πανεπιστήμια, ερευνητικά ινστιτούτα, clusters, και οργανώσεις ασθενών για το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης και της ευημερίας.

Οι συμμετέχοντες στο eHealth Match 2018 θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να διερευνήσουν νέες ιδέες και να αναπτύξουν συνεργασίες, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα προκαθορισμένων συναντήσεων 15 λεπτών. 
 
Η εκδήλωση επικεντρώνεται στους παρακάτω τομείς:
  • Αυτονομία και φροντίδα στο σπίτι (autonomy & homecare)
  • Ηλεκτρονική υγεία (eHealth)
  • Υγειονομικά πρότυπα και νομοθεσία (health standards and legislation)
  • Ιατρικές συσκευές (medical devices)
  • Παρακολούθηση ασθενών από απόσταση (remote patient monitoring)
  • Ρομποτική (Robotics)
  • Ανάπτυξη λογισμικού (Software development)

Πρακτικές πληροφορίες:

Για εγγραφή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης: ehealthmatch2018.b2match.io/signup

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων έως τις 8 Απριλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεκτός θα γίνει μόνο ένας περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων (first come first served) στην εκδήλωση, ενώ απαιτείται προηγουμένως η εγγραφή στο συνέδριο Vitalis ή στο συνέδριο MIE2018.

Οι αιτήσεις για συναντήσεις θα γίνουν δεκτές  έως τις 19 Απριλίου. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα προσωπικό πρόγραμμα συναντήσεων ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους.

Η εγγραφή στην εκδήλωση μεσιτείας είναι δωρεάν άλλα δεν περιλαμβάνει το εισιτήριο εισόδου στο συνέδριο Vitalis ή στο συνέδριο MIE2018. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες  

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr