NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

MIKADO… δε μοιάζει με μπισκότο, αλλά είναι!

MIKADO… δε μοιάζει με μπισκότο, αλλά είναι!

Η νέα πρόταση στα γλυκά μπισκότα είναι εδώ και είναι τελείως διαφορετική από ό, τι υπάρχει μέχρι τώρα. Πρόκειται για το MIKADO, το προϊόν που έχει ήδη κατακτήσει την Ευρώπη και πλέον ήρθε και στην Ελλάδα!

Τι κάνει το MIKADO τόσο μοναδικό; Η απάντηση κρύβεται στο ίδιο το προϊόν που πρωτοτυπεί από κάθε άποψη.

Τραγανά στικ μπισκότου συνδυάζονται απολαυστικά με επικάλυψη σοκολάτας σε 3 διαφορετικές γεύσεις για να καλύψει κάθε γευστικό προφίλ: Σοκολάτα Γάλακτος, Μαύρη Σοκολάτα και Λευκή Σοκολάτα. Παράλληλα, η μοντέρνα συσκευασία το κάνει πολύ πρακτικό στη μεταφορά, ενώ ο τρόπος που ανοίγει με τα μπισκότα τοποθετημένα ανάποδα βοηθάει στην κατανάλωση χωρίς… σοκολατένια αποτυπώματα.

3D_Mikado-Chocolat-au-Lait.jpg?mtime=20180320115612#asset:81006

Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του είναι το σχήμα του μπισκότου που προκαλεί κάθε προσωπικότητα να εκφράζεται ελεύθερα, αφού ο τρόπος που κάποιος τρώει τα MIKADO του λέει πολλά για εκείνον! Από εκεί εμπνέεται άλλωστε και το σλόγκαν της μάρκας που υπογράφει όλη τη διαφημιστική επικοινωνία…MIKADO. Κάν’ το με τον τρόπο σου.”

Ήδη, δύο διαφημιστικά σποτ με παιχνιδιάρικα σενάρια προβάλλονται στους τηλεοπτικούς δέκτες, ενώ στο facebook και το YouTube ο Κωστής, ο άνθρωπος με την πιο πολυδιχασμένη προσωπικότητα στον κόσμο, παρουσιάζει με πολύ χιούμορ όλους τους διαφορετικούς τρόπους που τρώει τα αγαπημένα του μπισκότα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το MIKADO ταιριάζει στον καθένα, ό,τι προσωπικότητα και να έχει και προβλέπεται να γίνεται το νέο αγαπημένο σοκολατένιο σνακ για κάθε περίσταση!

Αλήθεια…εσύ πως το τρως το MIKADO σου;

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr