NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Βραβείο Ermis έλαβε το Πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «LG Αθλητές του Αύριο»

Βραβείο Ermis έλαβε το Πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «LG Αθλητές του Αύριο»

Το πρόγραμμα ξεκίνησε δυναμικά τον Ιούνιο του 2017 και μετρά ήδη τρεις στρατηγικές συνεργασίες!

Το Ermis Silver βραβείο απέσπασε το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «LG Αθλητές του Αύριο» η LG Electronics (LG) στην ενότητα Ermis PR, στην κατηγορία «Κοινωνία και Επιχειρηματικότητα».

Το Πρόγραμμα «LG Αθλητές του Αύριο» επικεντρώνεται στη σημασία της άθλησης και του δραστήριου τρόπου ζωής ενώ επιδιώκει να ενθαρρύνει παιδιά και εφήβους να συνεχίσουν να αθλούνται έτσι ώστε να αναδείξει τη νέα γενιά αθλητών. Η εταιρεία, στο πλαίσιο του προγράμματος έχει συνεργαστεί με θρύλους του ελληνικού μπάσκετ, όπως τον Παναγιώτη Γιαννάκη και το Giannakis Academy 2017, τον Γιώργο Πρίντεζη και το LG AegeanBall Festival 2017, καθώς καιι τον Παναγιώτη Φασούλα και τον Χρήστο Χαρατάσο στο Spetses Mini Marathon 2017.

Σε δήλωσή της η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, ανέφερε: «Ο αθλητισμός για εμάς στην LG αποτελεί έναν τομέα δράσης που καλλιεργεί και εξελίσσει τόσο το σώμα, όσο και το πνεύμα και τον θεωρούμε σημαντικό και απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητας. Μέσα από το Πρόγραμμα LG Αθλητές του Αύριο στόχος μας είναι να μεταδώσουμε τη χαρά της συμμετοχής στον αθλητισμό, να αναδείξουμε και να υποστηρίξουμε τη νέα γενιά αθλητών. Το 2017 κάναμε τα πρώτα μας βήματα και ξεπεράσαμε τις προσδοκίες μας φέρνοντας 1.500 παιδιά σε επαφή με τους μέντορές τους. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με ακόμα υψηλότερους στόχους».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr