NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Συνεργασία του Σχεδία Art Project με την Design Ambassador

Συνεργασία του Σχεδία Art Project με την  Design Ambassador
Photo Credits: Maria Pachou for Design Ambassador & Archisearch

Ο Δημήτρης Ποτηρόπουλος, η κατασκευαστική Επίκυκλος και μία ομάδα all star εταιριών υλικών σε επιμέλεια του Βασίλη Μπαρτζώκα, CEO της εταιρίας Design Ambassador και του ARCHISEARCH.gr συνεργάζονται για την υλοποίηση του νέου χώρου του ΣΧΕΔΙΑ Art Project.

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης από την εταιρία Επίκυκλος Τεχνική Κατασκευαστική, με την προσωπική επίβλεψη του ιδρυτή και CEO Ιωσήφ Αραμπατζής στον νέο χώρο της MKO που εκδίδει το περιοδικό Shedia Εκεί θα στεγαστεί και το νέο φιλόδοξο της project, το εκθετήριο - πωλητήριο και εργαστήριο του Σχεδία Art Project.

Ο Βασίλης Μπαρτζώκας, ιδρυτής της εταιρίας Design Ambassador και εκδότης του περιοδικού ARCHISEARCH.gr δήλωσε "Είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι που μπορούμε να συμβάλουμε σε μια τέτοια προσπάθεια. Εγώ προσωπικά η εταιρία Design Ambassador και το ARCHISEARCH.gr έχουμε αναλάβει εθελοντικά την επιμέλεια και την σύσταση της ομάδας αρχιτεκτόνων, κατασκευαστών και προμηθευτών καθώς και την υλοποίηση και συντονισμό του project. Οι άνθρωποι της Σχεδίας χρησιμοποιούν περιοδικά τα οποία δεν έχουν πουληθεί για να φτιάξουν όμορφα χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα design. Η Design Ambassador έχει προσκαλέσει για τον σχεδιασμό του ισογείου χώρου και πωλητηρίου την ομάδα του Dimitris Potiropoulos και της Liana Nella-Potiropoulou απο το αρχιτεκτονικό γραφείο Potiropoulos+Partners

Σημαντικές εταιρίες στηρίζουν το έργο με υλικά τους και είναι δίπλα στον ιδρυτή της Χρήστο Αλεφαντή αλλά και όλη την ομάδα και τον σκοπό που αυτή υπηρετεί."

Τις επόμενες ημέρες θα ανεβούν εκτός από συμπληρωματικό φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες σχετικά με τις εταιρίες που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, τους συντελεστές. Το project χρειαζεται  μιμητές σε άλλα υλικά όπως κλιματιστικά, διακοπτικό υλικό, συστήματα ασφαλείας, κλπ. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει στο vassilios@thedesignambassador.com ή απευθείας στα στοιχεία της ΜΚΟ Σχεδία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr