NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η πρωτοπόρος εταιρεία συνεργατικών χώρων “Spaces” έρχεται στην Αθήνα

Η πρωτοπόρος εταιρεία συνεργατικών χώρων “Spaces” έρχεται στην Αθήνα

Σύγχρονοι χώροι εργασίας, με μοντέρνο και φιλόξενο design στην οδό Ερμού, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.

Ένας σύγχρονος και πρωτοποριακός χώρος εργασίας δημιουργήθηκε σε ένα εμβληματικό κτίριο στην οδό Ερμού 56 στην Αθήνα. Σε έναν χώρο, ο οποίος ανακαινίστηκε εξ ολοκλήρου, με βάση τις προδιαγραφές της Spaces και στόχο τη συνεργασία, το networking και την καινοτομία.

Η Spaces είναι μια ολλανδική εταιρεία, η οποία προσφέρει συνεργατικούς χώρους και επιχειρηματικά κέντρα σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου και απευθύνεται σε επιχειρηματίες, εταιρείες και οργανισμούς όλων των κατηγοριών, οι οποίοι δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια και στο άνετο και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας.

Η Spaces επέλεξε την οδό Ερμού ως τοποθεσία γιατί πρόκειται για ένα πολύ ζωντανό σημείο της πόλης και είναι ένα κτίριο,  το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο για δικτύωση και πολύ καλά σχεδιασμένους κοινόχρηστους χώρους όσο και για συναντήσεις και εργασία σε ένα περιβάλλον που μπορεί κανείς να συγκεντρωθεί στο αντικείμενο του .

Η τοποθεσία στην οδό Ερμού 56 ανταποκρίνεται στις ποικίλες απαιτήσεις του χώρου εργασίας των σημερινών επιχειρηματιών και επιχειρήσεων. Πρόκειται για ένα εμβληματικό κτίριο με 270 θέσεις εργασίας και 85 co-working desks ενώ όλο το κέντρο εκτείνεται σε 1.309 τ.μ.

Ο Martijn Roordink, συνιδρυτής της Spaces, δήλωσε για το opening στην Αθήνα: "Η Spaces επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που γίνεται η εργασία, παρέχοντας ένα σύγχρονο και εμπνευσμένο περιβάλλον με πραγματική έμφαση στη συνεργασία και στη δικτύωση. Η Αθήνα είναι μια πολύ ζωντανή πόλη με μεγάλες δυνατότητες και η οδός Ερμού είναι από τους πιο κεντρικούς και ζωντανούς δρόμους. Πιστεύω πως η Spaces θα αποτελέσει μια εστία έμπνευσης για τους χρήστες της και πως μέσα από τους χώρους της θα γεννηθούν καινοτόμες ιδέες και εμπνευσμένες συνεργασίες».

Για περισσότερες πληροφορίες, επίσκεψη στο χώρο και συνεντεύξεις επικοινωνήστε με το +210-7289000, spaceswork.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr