NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Discover Deree Day στις 28 Mαρτίου: Οι φοιτητές επιλέγουν το μέλλον των σπουδών τους

Discover Deree Day στις 28 Mαρτίου: Οι φοιτητές επιλέγουν το μέλλον των σπουδών τους

Στην προγραμματισμένη ενημερωτική ημερίδα του Deree – The American College of Greece.

Για τις κατευθύνσεις σπουδών, το αμερικανικό μοντέλο εκπαίδευσης, τις εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες, τις ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο, και πολλά ακόμα, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν οι νέοι και οι γονείς τους στο Discover Deree Day, την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Deree – The American College of Greece στην Αγία Παρασκευή. Στο πλαίσιο αυτό, οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν στο σύγχρονο campus του Κολλεγίου, θα συναντήσουν καθηγητές και σπουδαστές του Deree με τους οποίους θα μοιραστούν τις σκέψεις και τα σχέδιά τους, ενώ θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα από τα ακόλουθα μαθήματα: Χρηματοοικονομικά, Ψυχολογία, Ιστορία της Τέχνης. Πιο αναλυτικά, όμως, θα ενημερωθούν για όλα όσα κάνουν το Deree κορυφαία επιλογή σπουδών:

  • Τα 25 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα σε κατευθύνσεις, όπως διοίκηση επιχειρήσεων, Καλές τέχνες, ανθρωπιστικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιστήμες, οι οποίες οδηγούν σε πτυχίο με διπλή, διεθνή πιστοποίηση.
  • Το πρόγραμμα παράλληλων σπουδών που απευθύνεται σε φοιτητές ελληνικών δημόσιων πανεπιστημίων (ΑΕΙ και ΑΤΕΙ). Αυτήν τη στιγμή το πρόγραμμα παρακολουθούν περισσότερα από 600 άτομα συνδυάζοντας διαφορετικές ειδικότητες και αντικείμενα, με στόχο να αποκτήσουν ένα δεύτερο πτυχίο ή μία υποειδίκευση και να ενισχύσουν τις προοπτικές τους στην αγορά εργασίας.    
  • Τις μοναδικές δυνατότητες για σπουδές σε διακεκριμένα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία, για μία ακαδημαϊκή περίοδο ορισμένης διάρκειας.  
  • Τα προγράμματα πρακτικής άσκησης σε κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Το διεθνές περιβάλλον σπουδών με φοιτητές από 72 χώρες, καθηγητές με διδακτική πείρα στο εξωτερικό, και με επίσημη γλώσσα διδασκαλίας τα αγγλικά.
  • Τις υποτροφίες και τα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης, συνολικού ύψους 4 εκατ. ευρώ για το έτος 2017-2018. Από τα προγράμματα ωφελούνται οι 9 στους 10 αιτούντες, οι οποίοι επιλέγονται βάσει ακαδημαϊκής επίδοσης και οικονομικής ανάγκης.
  • Τη νέα υπερσύγχρονη αίθουσα Προσομοίωσης Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών, μοναδική στο είδος της στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, η οποία θα εφοδιάσει τους φοιτητές με ένα ακόμα κορυφαίο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. 

Στο  Discover Deree Day θα μπορούν να εγγραφούν υποψήφιοι φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη θερινή ακαδημαϊκή περίοδο, η οποία ξεκινά στις 21 Μαΐου 2018.

Για να παρευρεθούν στο Discover Deree Day, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr