NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how | Success stories
ανάγνωση

Premium Wellness: Β2Β εμπειρίες ευεξίας

Premium Wellness: Β2Β εμπειρίες ευεξίας
28_03_2018 06_04_2018

Powered by:
The People's Trust Ενισχύουμε μικρές επιχειρήσεις
epixeiro icon Επιχειρήσεις & Know-how, Success stories

“Έχοντας εργαστεί για πολλά χρόνια στον χώρο της άθλησης και της ευεξίας, αποφάσισα να δημιουργήσω τη δική μου επιχείρηση με στόχο την προσφορά υπηρεσιών ευεξίας στον κλάδο του τουρισμού. Πιστεύω ότι είναι μια αγορά που συνεχώς αναπτύσσεται και προσφέρει ένα ευρύ πεδίο δράσης και επιχειρηματικών ευκαιριών.” Ευκαιρίες που η Πάρις Αγγέλικα  δεν άφησε ανεκμετάλλευτες και αξιοποιώντας τις σπουδές της και την πολυετή εμπειρία της στην παροχή υπηρεσιών στον χώρο του αθλητισμού, ίδρυσε την Premium Wellness.

Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc Sport & Leisure Management  από το Loughborough University της Μεγάλης Βρετανίας, η Πάρις εργάστηκε στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 ως Deputy Venue Manager στο Ολυμπιακό Κέντρο Beach Volleyball και συνέχισε την επαγγελματική της πορεία στην πολυεθνική εταιρία Holmes Place  σε θέσεις στους τομείς των πωλήσεων, του management και της επιχειρηματικής ανάπτυξης.  Έχει επίσης συνεργαστεί ως Business Consultant με γυμναστήρια, αθλητικά κέντρα και κέντρα ευεξίας.  

Η δημιουργία της Premium Wellness μοιάζει να ήταν η φυσική συνέχεια της πορείας της. H εταιρία προσφέρει ατομικά ή ομαδικά πακέτα διακοπών ευεξίας στην Ελλάδα τα οποία απευθύνονται κυρίως στον εισερχόμενο τουρισμό. Παράλληλα, η Premium Wellness διαμορφώνει προτάσεις για ξενοδοχεία, εταιρίες, γραφεία τουρισμού και concierge που θέλουν να προσφέρουν εμπειρίες ευεξίας στους πελάτες τους. Η γυναικεία επιχειρηματικότητα στα καλύτερα της σε έναν χώρο απαιτητικό. Είναι όμως ποιο δύσκολο το επιχειρείν για τις γυναίκες; “Για μένα είναι το ίδιο. Έχει περισσότερο να κάνει με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του ατόμου και τη φιλοσοφία ζωής. Έχουμε την ευτυχία να ζούμε σε μια χώρα που νοιώθω ότι είναι ελεύθερη από τέτοια θέματα. Θα έλεγα ότι οι δυσκολίες που αντιμετώπισα αφορούσαν περισσότερο το συνολικό κλίμα που επικρατεί λόγω κρίσης και το οποίο έχει ανάγει την επιχειρηματικότητα σε αγώνα μετ’εμποδίων για τους νέους ανθρώπους”, τονίζει η Πάρις.

Παρίς-Αγγέλικα.jpg?mtime=20180323125757#asset:81559

Πάρις Αγγέλικα, ιδρύτρια του Premium Wellness

Εκείνη, καλά προπονημένη, κατάφερε να φτάσει στον τερματισμό και να πραγματοποιήσει τον στόχο της. «Λύσεις υπάρχουν αρκεί να θέλεις να τις βρεις. Κάποια στιγμή που ήρθα αντιμέτωπη με την έλλειψη πόρων,  απευθύνθηκα στο The People’s Trust που μου παρείχε χρηματοδότηση για να μπορέσω να κάνω το επόμενό βήμα: Να προωθήσω την εταιρεία μου σε αγορές του εξωτερικού. Επιπλέον, ο οργανισμός με βοήθησε και σε συμβουλευτικό επίπεδο. Συνεργάζομαι με έναν από τους Μέντορες του, ο οποίος με τις γνώσεις και την εμπειρία του με καθοδηγεί σε κάθε μεγάλο βήμα που κάνω και με κρατά εστιασμένη στον στόχο μου. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό».  

Η πρώτη κούρσα ολοκληρώθηκε. Θα ακολουθήσουν όμως και άλλες γιατί όραμα της Πάρις είναι η Premium Wellness να γίνει η ηγέτιδα εταιρεία στη δημιουργία wellness retreats υψηλών προδιαγραφών με βάση την Ελλάδα και παράλληλη παρουσία σε άλλους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στο εξωτερικό. Και για την ίδια το πιο σημαντικό σε ότι κάνεις είναι να έχεις ξεκάθαρο όραμα και ενθουσιασμό για την κατάκτησή του.  

Το The People’s Trust είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων, παρέχοντας μικροχρηματοδότηση μέχρι το ποσό των €10.000 και δωρεάν υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Ο οργανισμός έχει ως ιδρυτικό και βασικό χρηματοδότη το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr