NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Βιβλία
ανάγνωση

"Πώς να χειρίζεστε τους δύσκολους ανθρώπους": το best seller του Roy Lilley

"Πώς να χειρίζεστε τους δύσκολους ανθρώπους": το best seller του Roy Lilley
02_04_2018 | 10:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Βιβλία

Η συνεργασία με τους δύσκολους ανθρώπους είναι πάντα μια πρόκληση, ωστόσο, οι τεταμένες καταστάσεις είναι δυνατόν να εκτονωθούν μέσα από την κατανόηση της επιθετικής συμπεριφοράς. Ο Roy Lilley στο βιβλίο του «Πώς να χειρίζεστε τους δύσκολους ανθρώπους» παρέχει πρακτικούς τρόπους αναγνώρισης των διαφορετικών τύπων δύσκολων ανθρώπων, επίλυσης διαφορών και χειρισμού παραπόνων.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, το κλειδί στην επίλυση των προβληματικών καταστάσεων και των αμήχανων ζητημάτων βρίσκεται στην κατανόηση των κινήτρων πίσω από τη συμπεριφορά των δύσκολων ανθρώπων. Αναγνωρίζει τους επτά κλασικούς τύπους δύσκολων ανθρώπων, υποδεικνύει τα είδη των συγκρούσεων μαζί τους και τρόπους για να το διαχειριστούμε. Για παράδειγμα, μας βοηθάει να χειριστούμε τους επιθετικούς ανθρώπους, να παρακινήσουμε τους τεμπέληδες συναδέλφους, να αντιμετωπίσουμε τους δύσκολους πελάτες, να χειριστούμε τους σχολαστικούς, τους επικριτικούς, τους χειριστικούς, και πολλά άλλα.

Πρόκειται για ένα πρακτικό, εύκολο βιβλίο, που μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για τους μάνατζερ που επιθυμούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, τους πωλητές που επιθυμούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, αλλά και για όσους έχουν να αντιμετωπίσουν δύσκολους συναδέλφους ή το κοινό.

Το βιβλίο ανήκει στη σειρά βιβλίων «Lifesuccess» του εκδοτικού οίκου Rosili, η οποία περιλαμβάνει βιβλία-οδηγούς για την αναζήτηση της προσωπικής κι επαγγελματικής επιτυχίας στη σύγχρονη εποχή των συνεχών αλλαγών και της ανασφάλειας. Ενημερωθείτε στο http://www.lifesuccess.rosili.gr/

Περισσότερα για το βιβλίο εδώ

Περισσότερα για τις Εκδόσεις Rosili εδώ

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr