NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how | Success stories
ανάγνωση

Matr3ve: Ένα fashion blog από 15χρονα κορίτσια που ήδη έκλεισαν το 1ο τους business deal

Matr3ve: Ένα fashion blog από 15χρονα κορίτσια που ήδη έκλεισαν το 1ο τους business deal

Το Matr3ve είναι ένα fashion blog στο instagram που δημιουργήθηκε απο την Τζίλντα Μαζαράκη(15), την Γεωργία Κούτρα(15) και την Ειρήνη Βερυκίου(15). Σκοπός του Matr3ve ειναι όλες οι έφηβες να καταφέρουν να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, το ομορφότερο αξεσουάρ κάθε γυναίκας και να αγαπούν τον εαυτό τους για αυτό που είναι! Αυτό που κάνει τις Matr3ve ξεχωριστές είναι η συνεργασία 3 εφήβων κοριτσιών της ίδιας ηλικίας η καθεμία με τις δικές της ξεχωριστές γνώσεις και ιδέες.

 Πώς ξεκίνησε το Matr3ve, ποια ήταν η έμπνευση;

Οπως πολλά κορίτσια μας άρεσαν πολύ τα ρούχα, τα αξεσουάρ και ασχολούμασταν πολύ με τη μόδα στο instagram. Καθώς μαθαίναμε όλο και περισσότερα πράγματα όσον αναφορά το styling παρατηρήσαμε ότι λείπει η αυτοπεποίθηση από τα outfits των περισσότερων. Έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Matr3ve που θα εμπνέυσει τα νεαρά κορίτσια και θα τους γεμίσει αυτοπεποίθηση.

Matr3ve_m.jpg?mtime=20180402131440#asset:82616

Πείτε μας δυο λόγια για τον ρόλο που παίζουν οι μητέρες σας στο πρότζεκτ.

Οι μητέρες μας, ο ρόλος τους, όπως και στην οικογένεια έτσι και στο Matr3ve ειναι προστατευτικός και στοργικός. Είναι πάντα δίπλα μας με τις χρήσιμες συμβουλές τους, υποστηρίζοντάς μας με κάθε τρόπο. Πριν πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση παίρνουμε την έγκριση τους. Θεωρούμε πως ειναι σημαντικό να ασχοληθούμε με το επιχειρείν απο τώρα διότι για μας αυτή η ηλικία είναι μια έκρηξη ιδεών που πρέπει να βγουν προς τα έξω. Επιπλέον δημιουργώντας το Matr3ve μαθαίνουμε νέα πράγματα για τη μόδα και τα trends της εποχής και πρόσφατα μπήκαμε στην διαδικασία να κάνουμε εμπορικές συμφωνιές.

Πείτε μας δυο λόγια και για την συνεργασία με την MeXOXO.

Πιστεύουμε πως η MeXOXO είναι ένας απο τους παράγοντες που μας έφτασαν έως εδώ. Μέσω των καταπληκτικών σεμιναρίων και της προσωπικής συμβουλευτικής τους πήραμε τόσες πολλές ιδέες και ακούσαμε συμβουλές από έμπειρους επιχειρηματίες που μας έδωσαν τη δύναμη να προχωρήσουμε. Επιπλέον μάθαμε να κάνουμε επιχειρηματικό πλάνο καθώς και επαγγελματική χρήση των social media.

Φτιάξατε ένα blog και κλείσατε το πρώτο business deal μέσα στους πρώτους 3 μήνες! Πείτε μας δυο λόγια για αυτό. Ποιο ακριβώς είναι το deal αυτό; Πώς φτάσατε σε αυτήν την επιτυχία;

Η αλήθεια είναι πως καταενθουσιαστήκαμε μόλις λάβαμε αυτό το email. Ένα online shop, το Poppy Apparel, το οποίο θα συναντήσετε στο προφίλ μας στο instagram μας πρότεινε να μας δώσει ενα εκπτωτικό κωδικό με τον οποίο πλέον όλοι οι ακόλουθοι μας μπορούν να αγοράσουν οποιοδήποτε προϊόν θέλουν με 10% έκπτωση. Με κάθε αγορά μέσω των Matr3ve θα μας επιβραβεύουν με ένα χρηματικό ποσό.

Τι στόχους έχετε για το μέλλον;

Στα επόμενα 5 χρόνια θα θέλαμε να γίνουμε infuencers, να συνεργαστούμε με γνωστές εταιρίες και brands και να δημιουργήσουμε το δικό μας youtube κανάλι με όραμα να εμπνέυσουμε χιλιάδες νέες να ακολουθούν τα ονειρά τους, και να έχουν την αυτπεποίθηση να τα κάνουν πραγματικότητα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr