NEWSFLASH...
Διεθνή
ανάγνωση

Τι έκανε ο σερβιτόρος εστιατορίου...

Τι έκανε ο σερβιτόρος εστιατορίου...

Πριν από λίγα χρόνια, μία οικογένεια με δύο μικρά παιδιά έκανε μία στάση στο εστιατόριο Red Robin στο Colorado για να φάει, πριν κατευθυνθεί προς το παρακείμενο εμπορικό κέντρο, προκειμένου ο δεκατετράχρονος γιος να παραγγείλει το IPhone 5. Όταν ο μικρός έφθασε στο ταμείο, με έκπληξη διαπίστωσε ότι το πορτοφόλι του, με τα 340 δολάρια που είχε για την παραγγελία, είχε κάνει φτερά.

Έντρομη, η μητέρα του μικρού τηλεφώνησε αμέσως στο εστιατόριο, για να ρωτήσει αν βρήκε κανείς το πορτοφόλι. Ενας υπάλληλος έψαξε εκεί που είχε κάτσει η οικογένεια και βρήκε το πορτοφόλι, το οποίο δυστυχώς ήταν άδειο.

Η οικογένεια επέστρεψε στο εστιατόριο για να παραλάβει το άδειο πορτοφόλι. Ο υπάλληλος έδωσε στον συντετριμμένο μικρό το πορτοφόλι ενώ η μαμά του, σε μια απέλπιδα κίνηση, άφησε ένα τηλέφωνο σε περίπτωση που κάποιος επέστρεφε τα χρήματα.

Το ίδιο βράδυ, ο υπάλληλος της Red Robin εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό στους γονείς του και εξέφρασε την πρόθεσή του να διεξάγει έναν έρανο μεταξύ του προσωπικού του εστιατορίου και να μαζέψει ό,τι μπορούσε προκειμένου να απαλύνει τον πόνο του μικρού.  Ο πατέρας του, μάλιστα, ήταν ο πρώτος που συνεισέφερε 20 δολάρια.

Την επομένη, ο εν λόγω υπάλληλος μοιράστηκε την ιστορία με τους συναδέλφους του και ενημέρωσε το αφεντικό του. Κατόπιν προσκάλεσε την οικογένεια να έρθει να δειπνίσει χωρίς χρέωση στο εστιατόριο. Όταν ήρθαν, ο υπάλληλος έβγαλε έναν φάκελο, υπογεγραμμένο από όλο το προσωπικό, και τον παρέδωσε στον μικρό. Ο φάκελος είχε μέσα 340 δολάρια, όσα ακριβώς χρειαζόταν για να παραγγείλει το αγαπημένο του κινητό τηλέφωνο…

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr