NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Την μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν κορυφαίους καθηγητές του Harvard University και του Université de Montréal Saint-Sauveur θα έχουν οι συμμετέχοντες στο CGS Educational Conference!

Την μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν  κορυφαίους καθηγητές του Harvard University και του Université de Montréal Saint-Sauveur θα έχουν οι συμμετέχοντες στο CGS Educational Conference!
16_04_2018 | 11:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Με χαιρετισμό της Βουλευτού Επικρατείας, Υπεύθυνη Τομέα Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, κ. Νίκης Κ. Κεραμέως πραγματοποιείται το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος) το CGSEducationalConference2018.

Το CGS Educational Conference 2018 έχει στόχο να δώσει μία νέα οπτική στην εκπαίδευση, να αναδείξει νέες τάσεις και να εμπνεύσει εκπαιδευτικούς, καθώς και επαγγελματίες άλλων κλάδων να σκεφτούν με τρόπο διαφορετικό την εξέλιξη του ατόμου - σε κάθε ηλικία τόσο εντός όσο και εκτός σχολικής τάξης (Rethink Education).

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους και να μεταφέρουν τις εμπειρίες και τις διδακτικές τους μεθόδους οι καθηγητές:

  • Howard Earl Gardner (video-conference), The John H. and Elisabeth A. Hobbs Professor of Cognition and Education, Harvard Graduate School of Education, Adjunct Professor of Psychology, Faculty of Arts and Sciences, Harvard University, Senior Director, Harvard Project Zero
  • Robert Kegan, The William and Miriam Meehan Research Professor in Adult Learning and Professional Development, Harvard Graduate School of Education
  • Eric Lauzon, Université de Montréal Saint-Sauveur, Quebec, The Art of Learning International
  • Katherine K. Merseth, Senior Lecturer on Education, Harvard Graduate School of Education

Για να δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Διοργανωτής του συνεδρίου είναι το CGS ένα σχολείο με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο της εκπαίδευσης και πάνω από 20 χρόνια στην παγκόσμια οικογένεια του International Baccalaureate (IB).

Δηλώστε συμμετοχή στο https://www.eventora.com/el/Ev...

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr