NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Συγχώνευση των εταιριών ΚΑΦΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε και ATTICA TERRA FOOD & DRINKS AEBE

Συγχώνευση των εταιριών ΚΑΦΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε και ATTICA TERRA FOOD & DRINKS AEBE

‘Ένα φρέσκο “blend” στην αγορά του καφέ στην Ελλάδα σηματοδοτεί από την 1η Ιανουαρίου 2018 η συγχώνευση των εταιριών ΚΑΦΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε και ATTICA TERRA FOOD & DRINKS AEBE, με απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη.

Η εταιρία που προκύπτει από τη συγχώνευση φέρει την επωνυμία KAFEA TERRA Food & Drinks AEBE, συνεχίζοντας αδιάλειπτα τη δραστηριοποίησή της στην αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας, διεθνούς φήμης και αναγνωρισιμότητας με ναυαρχίδα τον espresso illy, καθώς και στην παραγωγή του espresso Dimello στην Ελλάδα και διάθεσή του, τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά.

Η ενοποιημένη εταιρία, απασχολεί 150 εργαζόμενους και κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, διαθέτοντας το μεγαλύτερο εθνικό δίκτυο εμπορικών συνεργατών στον κλάδο HO.RE.CA.. Παράλληλα, έχει στην ιδιοκτησία της, πρότυπη, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, βιομηχανική μονάδα κάθετης επεξεργασίας espresso.

Ο Κύκλος Εργασιών των δύο εταιριών για το 2018 αναμένεται να διαμορφωθεί στα 60 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα κέρδη μετά φόρων αναμένεται να κινηθούν κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων που εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά με αποκλειστική διανομή, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, το γαλλικό τσάι Dammann Frères, καθώς και τα δημητριακά βρώμης Kölln. Επιπρόσθετα, εισάγει και διακινεί στην αγορά καφεστίασης τις ποιοτικές σοκολάτες Monbana και Chocolanelle, και τα 1883 Routin syrups. Επίσης, αντιπροσωπεύει τους κορυφαίους Οίκους  επαγγελματικού εξοπλισμού La Marzocco και Faema, εισάγοντας τις ομώνυμες μηχανές τους.

Σήμερα, μετά από μια επιτυχημένη πορεία 30 ετών, η εταιρία συνεχίζει, με συνέπεια και προσήλωση, πάνω στον ίδιο άξονα τεχνογνωσίας, καινοτομίας και ανάπτυξης άριστου espresso.

Τόσο οι ανθρώπινοι,  όσο και οι  φυσικοί, τεχνολογικοί και οικονομικοί πόροι της εταιρίας, αφιερώνονται στους τρεις πυλώνες που αποτελούν τη βάση για τη δυναμική πορεία της εταιρίας προς το μέλλον :

  • The Bean… συνεργασίες με σεβασμό στους καφεκαλλιεργητές, που μοχθούν να φθάνει στα χέρια μας ο πιο λατρεμένος σπόρος της φύσης.
  • The Blend… εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογικών υποδομών και ανεξάντλητη έρευνα, με πάθος για διαρκή βελτίωση και εξέλιξη.
  • The Barista… εκπαίδευση για ένα άριστο αποτέλεσμα στο φλιτζάνι που ταξιδεύει τους καταναλωτές στο μαγικό κόσμο του καφέ και φέρνει πάντα χαμόγελο στα χείλη! 
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr