NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Socialab δημιουργεί τη νέα 360ο καμπάνια της Lanes για το AlergEnd!

Η Socialab δημιουργεί τη νέα 360ο καμπάνια της Lanes για το AlergEnd!

Η Socialab, για λογαριασμό του πελάτη της Lanes, δημιούργησε τη νέα 360ο καμπάνια για το λανσάρισμα του νέου προϊόντος της Lanes, το AlergEnd, που αποτελείται από τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό και διαδικτυακό περιεχόμενο.

Το concept της καμπάνιας στηρίζεται στo μήνυμα «Ζήσε με την Αλλεργία, όχι με τα συμπτώματά της» και ο στόχος της καμπάνιας είναι διττός. Αφενός να εκπαιδεύσει το κοινό που ενδέχεται να μην αναγνωρίζει πως τα συμπτώματά του μπορεί να οφείλονται σε Αλλεργία, αφετέρου να παρουσιάσει το προϊόν ως τη λύση για την αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας.  Έτσι, για τον σκοπό αυτό, η Socialab δημιούργησε εκπαιδευτικό video που προωθείται και προβάλλεται σε digital περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο microsite, digital banners, αλλά και τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ.

Σε ότι αφορά το νέο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ, αυτό βρίσκεται ήδη στον «αέρα» και περιγράφει με ευρηματικό τρόπο την ιστορία του πρωταγωνιστή μας Γιάννη, που μέχρι τώρα υπέφερε από τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας. Το δημιουργικό concept και σενάριο επιμελήθηκε η Socialab, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η FeelMe Productions υπό την επίβλεψη της Socialab

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr