NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Συνάντηση εργασίας του ΔΣ της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση

Συνάντηση εργασίας του ΔΣ της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση
19_04_2018 | 11:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Συνάντηση για την υποστήριξη της εγχωρίας μεταποίησης και παραγωγής πραγματοποίησε το ΔΣ της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018, στην Αθήνα.

Συνεχίζοντας τις επαφές με εκπροσώπους της Πολιτείας και αρμόδιων φορέων, η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ διεξήγαγε ουσιαστική συζήτηση με τον Υπουργό παρουσιάζοντας  7  προτάσεις για την ανάπτυξη της εγχώριας μεταποίησης και πρωτότυπης παραγωγής διεθνώς εμπορεύσιμων προϊόντων.

Σε συνέχεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, κ. Άγις Πιστιόλας, δήλωσε: «Οι εταιρίες που έχουν την Ελλάδα ως βάση για την ηγεσία τους, την ιδιοκτησία τους, την παραγωγή τους και τις τοπικές και διεθνείς τους δραστηριότητες αποτελούν το «εθνικό παραγωγικό μας κεφάλαιο». Στο πλαίσιο της εποικοδομητικής συνάντησης με τον Υπουργό Αλέξη Χαρίτση, η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ τόνισε την ιδιαίτερη σημασία των εγχώριων μεταποιητικών εταιριών στην ανασυγκρότηση της οικονομίας, την παραγωγή εθνικού πλούτου και κατέθεσε 7 προτάσεις. Μεταξύ αυτών, συζητήθηκαν θέματα όπως η εντατικοποίηση των Ελέγχων στην αγορά, καθώς και το υψηλό χρηματοοικονομικό κόστος που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα. Ο διάλογος με όλους τους παράγοντες της Οικονομίας συνεχίζεται».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr