NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Emirates προσφέρει εισιτήρια σε νέες, ειδικές τιμές για τους Έλληνες ταξιδιώτες

Η Emirates προσφέρει εισιτήρια σε νέες, ειδικές τιμές για τους Έλληνες ταξιδιώτες

Αξιοποιήστε τις μοναδικές προσφορές εισιτηρίων της Emirates και ανακαλύψτε μαγευτικούς προορισμούς όπως το Ντουμπάϊ, το Γιοχάνεσμπουργκ, το Πεκίνο, το Μπανγκόκ, τη Σιγκαπούρη, το Πουκέτ, το Μπαλί, τις Σεϋχέλλες, τις Μαλδίβες και τη Μελβούρνη.

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα νέες, μοναδικές προσφορές για την ελληνική αγορά. Από τις 20 έως τις 30 Απριλίου, οι επιβάτες που ταξιδεύουν από Ελλάδα για Πεκίνο, Ντουμπάϊ, Γιοχάνεσμπουργκ και άλλους επιλεγμένους προορισμούς, μπορούν να κλείσουν εισιτήρια μετ’επιστροφής στην Οικονομική Θέση, αξιοποιώντας την ειδική προσφορά στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδια από 23 Απριλίου έως 30 Νοεμβρίου 2018.  

Οι επιβάτες από την Ελλάδα που ταξιδεύουν σε επιλεγμένους προορισμούς στην Ασία, την Αυστραλία και την Αφρική, συμπεριλαμβανομένου και του Ντουμπάϊ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, προϊόντα και υπηρεσίες διεθνούς κλάσης, όπως τη βραβευμένη φιλοξενία του πολυεθνικού πληρώματος της Emirates, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και Έλληνες, τα γεύματα και τα συνοδευτικά ποτά που προετοιμάζουν chef, καθώς και το σύστημα “ice” που διαθέτει μέχρι και 3.500 κανάλια ψυχαγωγίας με νέες κινηματογραφικές ταινίες, μουσική και παιχνίδια.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από Ελλάδα και επιθυμούν να απολαύσουν το ηλιόλουστο Ντουμπάϊ, να επισκεφθούν καταστήματα και εστιατόρια παγκοσμίου φήμης, εκπληκτικές παραλίες και εμβληματικά κτίρια, μπορούν να βρεθούν στον προορισμό αυτό με τα εισιτήρια μετ’επιστροφής να ξεκινούν από μόλις €419. Για περισσότερους προορισμούς, δείτε τις τιμές των εισιτηρίων στον πίνακα που ακολουθεί. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις, καθώς και για κρατήσεις εισιτηρίων, επισκεφτείτε το emirates.gr, το τοπικό γραφείο της Emirates ή το ταξιδιωτικό σας πρακτορείο.

Προορισμός

Ναύλος (EUR)

Ντουμπάϊ

EUR 419

Γιοχάνεσμπουργκ

EUR 579

Πεκίνο

EUR 569

Μπανγκόκ

EUR 589

Σιγκαπούρη

EUR 589

Πουκέτ

EUR 619

Μπαλί

EUR 629

Σεϋχέλλες

EUR 919

Μαλδίβες

EUR 949

Μελβούρνη

EUR 989

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr