NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

3 χρόνια Youth Entrepreneurship Club

3 χρόνια Youth Entrepreneurship Club
24_04_2018 | 11:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Ο Youth Entrepreneurship Club γιόρτασε τα 3 χρόνια ζωής και λειτουργίας του χθες το απόγευμα, στα Χανιά. Συνεργάτες, φίλοι, μέντορες, μέλη και εθελοντές του Οργανισμού παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για τη διάδοση της επιχειρηματικότητας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε στενό κύκλο και επικράτησε χαλαρό και φιλικό κλίμα.

Εξαιρετικά σημαντικό το έργο του Youth Entrepreneurship Club όπου μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει πάνω από 150 εθελοντές και είχε άμεσο αντίκτυπο σε πάνω από 5000 άτομα  μέσω των δράσεων του.

Τον τελευταίο χρόνο ξεκίνησε τη λειτουργία του Σχολείου Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας και των YEC Talks, επισκέφτηκε 8 ελληνικά ακαδημαϊκά ιδρύματα στα πλαίσια του YEC Uni Days - Τι θα έκανα αν ήμουν φοιτητής”, έτρεξε το μεγαλύτερο Συνέδριο για την Επιχειρηματικότητα και τα startups σε όλη την Κρήτη - Startup Europe Week Crete, υποδέχτηκε στα Χανιά και συνδιοργάνωσε 2 επιχειρηματικούς διαγωνισμούς (CruiseInn & Mindspace Challenge) και υποστήριξε 10 ομάδες / startups. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι ομάδες που έχει υποστηρίξει μέχρι σήμερα ο Οργανισμός έχουν χρηματοδοτηθεί με παραπάνω από 1 Εκατομμύριο Ευρώ.

Ο Youth Entrepreneurship Club είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Ελλάδα, που υποστηρίζει και καθοδηγεί νέους επιχειρηματίες ώστε να δημιουργήσουν επιχειρήσεις με κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο.

Όραμα του οργανισμού, η δημιουργία κοιτίδων δημιουργίας και επιχειρηματικότητας μέσα στις πόλεις που θα αποτελέσουν έμπνευση και θα υποστηρίζουν νέους, ώστε να δημιουργούν θετικό κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο από την Ελλάδα για όλο τον πλανήτη.

Οι δράσεις του επικεντρώνονται στους εξής τρεις πυλώνες:

α) ευαισθητοποίηση  κοινού

β) εκπαίδευση σε θέματα καινοτομίας & επιχειρηματικότητας και

γ) υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων

Αν είσαι άτομο που ενδιαφέρεται για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα μπορείς να μας ακολουθήσεις στα Social Media για να μένεις ενημερωμένος. Αν ασχολείσαι πιο ενεργά με την επιχειρηματικότητα και θέλεις να γίνεις κι εσύ μέλος μιας δυναμικής ομάδας θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε από κοντά. Δες εδώ τις θέσεις Εθελοντικής Απασχόλησης.

Τέλος, κάθε Παρασκευή στις 21:00 πραγματοποιούνται τα YEC Talks στο ΤΕΕ, σύντομες ανοιχτές ομιλίες σχετικές με την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα, οι οποίες έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν, να κινητοποιήσουν και να δικτυώσουν.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr