NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η IWG τώρα με περισσότερα από 15 εκατομμύρια τ.μ εργασιακών χώρων σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα

Η IWG τώρα με περισσότερα από 15 εκατομμύρια τ.μ εργασιακών χώρων σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα

Η IWG, ο παγκόσμιος πάροχος ευέλικτων επαγγελματικών χώρων, έχει ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια τ.μ. εργασιακών χώρων παγκόσμια – αντανακλώντας την  κατακόρυφη άνοδο της ζήτησης όσο οι επιχειρήσεις προτιμούν όλο και πιο ευέλικτες λύσεις. 

Το 2017 η ΙWG πρόσθεσε 314 νέα κτίρια γραφείων στο δίκτυο της, συνολικού εμβαδού 1,7 εκατ. τ.μ. . Το ποσοστό του προστιθέμενου χώρου ήταν 36% υψηλότερο από το 2016, φτάνοντας έτσι να παρέχει παγκόσμια περισσότερα από 15 εκατ.τ.μ. Για να πάρουμε μια ιδέα, αυτό ισοδυναμεί με 116 Στάδια του Wembley, 261 Όπερες του Σύδνεϋ, ή 3.718 Ολυμπιακές πισίνες. 

Η ζήτηση για ευέλικτους χώρους εργασίας αποτελεί πλέον πραγματικά παγκόσμια τάση, γι αυτό και η IWG επεκτείνεται ανά τον κόσμο (Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία).

Η IWG – μέσω των διαφόρων εταιριών της: Regus, Spaces, No18, Basepoint, Open Office and Signature – μπορεί πλέον να προσφέρει μια έδρα σε επιχειρήσεις σε περισσότερες από 3.300 τοποθεσίες, σε 1.000 πόλεις και περισσότερες από 110 χώρες. Η ανάπτυξη συνεχίζεται το 2018, με το σχεδιασμό λειτουργίας ακόμα περισσότερων εργασιακών χώρων παγκόσμια.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της IWG, Mark Dixon αναφέρει πως η αυξημένη ανάγκη για ευέλικτους χώρους εργασίας, αντικατοπτρίζει την αναγνώριση από τους ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου των προνομίων που παρέχει η εταιρεία καθώς και ότι το 2018 μπορεί να αποτελέσει κομβικό σημείο στις παγκόσμιες εργασιακές τάσεις.

«Οι επιχειρήσεις ανά τον κόσμο συνεχώς αναγνωρίζουν ότι οι ευέλικτοι εργασιακοί χώροι μπορούν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, να μειώσουν τα κόστη, να τονώσουν την παραγωγικότητα και τέλος να προσελκύσουν ταλέντα. Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο – και τα αποτελέσματα αυτού θα αλλάξουν την εμπειρία του εργασιακού χώρου για εκατομμύρια ανθρώπους.»

Ο κ. Dixon συμπλήρωσε: « Αυτή η επανάσταση έχει ως κινητήρια δύναμη την τεχνολογία και την αυξανόμενη ικανότητα των ανθρώπων να συνδεθούν και να εργαστούν από οπουδήποτε. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι ένας ευέλικτος εργασιακός χώρος παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα στις εταιρίες. Όλες οι επιχειρήσεις – από startups μέχρι πολυεθνικές – μπορούν να επωφεληθούν οικονομικά, να αυξήσουν την στρατηγική τους ευελιξία και να ανταποκρίνονται στο γρήγορα μεταβαλλόμενο, ανταγωνιστικό και ψηφιακό περιβάλλον. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr