NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

15 νεοφυείς επιχειρήσεις και 200 φοιτητές συμμετείχαν στην "Ημέρα Καριέρας Startups" της ΜοΚΕ του ΟΠΑ

15 νεοφυείς επιχειρήσεις και 200 φοιτητές συμμετείχαν στην "Ημέρα Καριέρας Startups" της ΜοΚΕ του ΟΠΑ
27_04_2018 | 16:00 30_04_2018 | 10:11
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η “Ημέρα Καριέρας Startups” από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, ACEin.

H "Ημέρα Καριέρας Startups" διοργανώνεται από τη ΜοΚΕ του ΟΠΑ τα τελευταία 5 χρόνια, φέρνοντας σε επαφή πάνω από 800 φοιτητές και αποφοίτους του ΟΠΑ με περισσότερες από 80 νεοφυείς επιχειρήσεις.

Τη φετινή εκδήλωση υποστήριξε η CollegeLink που εξειδικεύεται στην εύρεση εργασίας νέων.

Ημέρα-Καριέρας-Startups.jpg?mtime=20180427102412#asset:84962

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 15 νεοφυείς επιχειρήσεις και περίπου 200 προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, και απόφοιτοι του ΟΠΑ. Παράλληλα με τις συναντήσεις, οι φοιτητές και απόφοιτοι είχαν την ευκαιρία να λάβουν συμβουλευτική καθοδήγηση σε θέματα σύνταξης του βιογραφικού τους σημειώματος από εξειδικευμένους συμβούλους των εταιρειών Imw και Βιογραφικό Reloaded.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Καθηγητής Εμμανουήλ Γιακουμάκης, Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Καθηγητής Βλάσης Σταθακόπουλος, Επιστημονικός Υπεύθυνος της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΟΠΑ, και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ειρήνη Βουδούρη, Υπεύθυνη της ΜοΚΕ του ΟΠΑ, οι οποίοι καλωσόρισαν και συνομίλησαν με φοιτητές, αποφοίτους, και εταιρείες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr