NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Έως την Τετάρτη οι συμμετοχές στον διαγωνισμό καινοτόμων ιδεών GreenTech Challenge​​ by ESU NTUA​

Έως την Τετάρτη οι συμμετοχές στον διαγωνισμό καινοτόμων ιδεών GreenTech Challenge​​ by ESU NTUA​

Η Ερευνητική Μονάδα Οικονομικής Περιβάλλοντος & Αειφόρου Ανάπτυξης, της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ διοργανώνει τον διαγωνισμό Καινοτόμων Ιδεών GreenTech Challenge | by ESU NTUA με θέμα την τεχνολογική και επιχειρησιακή καινοτομία στους τομείς που έχουν σχέση με την αειφόρο ανάπτυξη: 

  • Περιβάλλον και Ενέργεια 
  • Έξυπνες και Βιώσιμες πόλεις 
  • Καινοτόμα Πράσινα Προϊόντα και Προηγμένα Υλικά

Ο διαγωνισμός GreenTech Challenge | by ESU NTUA φιλοδοξεί να φέρει το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο στο επίκεντρο της καινοτομίας, αλλά και να αποτελέσει το ενοποιητικό στοιχείο ανάμεσα στις υπάρχουσες δομές του, προβάλλοντας τις πράσινες τεχνολογίες. Στόχος του είναι η ευρεία και ενεργός συμμετοχή φοιτητών, τελειόφοιτων ερευνητών και αποφοίτων των ελληνικών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, εξασφαλίζοντας καθοδήγηση και συμβουλευτική τόσο κατά την φάση του σχεδιασμού των καινοτόμων ιδεών όσο και κατά την παρουσίασή τους. 

Στις 29/3 και 20/4 διεξήχθησαν το 1ο και 2ο Bootcamp Taining, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν για την αρτιότερη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, καθώς και να εκπαιδευτούν στο Value Proposition Canvas, που αποτελεί βασικό πυλώνα αξιολόγησης των προτάσεων. Επίσης θα πραγματοποιήθηκε Εισαγωγή και Εξοικείωση των ομάδων σε Τεχνοοικονομική & Χρηματοοικονομική Ανάλυση των προτάσεων τους, όπως και πραγματοποιήθηκε και skills Training στην παρουσίαση των προτάσεων των συμμετεχόντων.

Η ημιτελική και τελική φάση του διαγωνισμού καινοτομίας και  επιχειρηματικότητας GreenTech Challenge με κεντρικό άξονα τις πράσινες τεχνολογίες θα πραγματοποιηθεί στις 4-6 Μαΐου 2018, ενώ η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων είναι στις 2 Μαΐου, καθώς δόθηκε μια μικρή παράταση για την καλύτερη προετοιμασία των συμμετεχόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετχές στο www.greentechchallenge.gr.

Τον διαγωνισμό καινοτόμων ιδεών GreenTech Challenge | by ESU NTUA διοργανώνει η Ερευνητική Μονάδα Οικονομικής Περιβάλλοντος & Αειφόρου Ανάπτυξης, της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ με τη στήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Δήμου Αθηναίων, του Mindspace, του Reload Greece και του ΕΒΕΑ. Το epixeiro.gr στηρίζει επικοινωνιακά τον διαγωνισμό.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr