NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Η Socialab βραβεύθηκε ως National Winner στα European Business Awards

Η Socialab βραβεύθηκε ως National Winner στα European Business Awards

H Socialab, έλαβε με σπουδαία υπερηφάνεια το βραβείο “National Winner” για την κατηγορία Award for Innovation σταEuropean Business Awards sponsored by RSM όντας το μοναδικό ελληνικόadvertising agency, δίπλα στις άλλες 10 ελληνικές εταιρίες των υπόλοιπων κατηγοριών με τον τιμητικό τίτλο του National Winner.

Η διάκριση αυτή, της δίνει την ευκαιρία να παρευρεθεί στον ευρωπαϊκό τελικό στις 23 Μαΐου στη Βαρσοβία, συναγωνιζόμενη τις υπόλοιπες νικήτριες εταιρίες της κατηγορίας της από όλη την Ευρώπη. Παράλληλα, διατηρεί τη συμμετοχή της και στα ευρωπαϊκά βραβεία κοινού.

Η Socialab, αγκαλιάζει αυτή την τόσο τιμητική διάκριση και την αντιλαμβάνεται ως κίνητρο για να συνεχίσει να καινοτομεί και να χαράζει την ήδη επιτυχημένη πορεία της ανάμεσα στα πιο καταξιωμένα advertising agencies.

Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, CEO της Socialab, δήλωσε: «Το βραβείο αυτό είναι η ανταμοιβή μας για την πίστη μας στη δημιουργικότητα και η απόδειξη ότι κάθε συλλογική προσπάθεια προσδίδει αποτελέσματα. Ευχαριστούμε θερμά τον θεσμό των European Business Awards και την RSM Greece για την ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη».

Μπορείτε ακόμα να βρείτε την υποψηφιότητα της Socialab για να συμμετέχετε στην ψηφοφορία των βραβείων του κοινού στο παρακάτω link: https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/36/23357

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr