NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

DHL Express: 40 χρόνια στην Ελλάδα

DHL Express: 40 χρόνια στην Ελλάδα

Η DHL Express, ο παγκόσμιος ηγέτης των ταχυμεταφορών και logistics, συμπληρώνει 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα.

Η DHL Express είναι η εταιρεία που το 1978 γνώρισε πρώτη τις ταχυμεταφορές στην Ελλάδα. Με κύριους άξονες την καινοτομία, την πρωτοπορία, τις άριστες υπηρεσίες αλλά κυρίως την άρτια κατάρτιση των ανθρώπων της στον κλάδο των μεταφορών, βρέθηκε στην κορυφή των Διεθνών Ταχυμεταφορών.

Από τότε και μέσα σε 5 μόλις χρόνια η εταιρεία επεκτάθηκε σε κάθε άκρη της χώρας, φτάνοντας σήμερα να διαθέτει 42 σημεία εξυπηρέτησης στην Ελλάδα. Η ανάπτυξη δε σταματά ποτέ, αφού ακόμη και σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μεγάλο πλάνο επενδύσεων της Εταιρείας, που ξεπερνά τα €20εκ. Το συγκεκριμένο πλάνο, που εστίαζε σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, εγκαταστάσεις και στόλο, έχει τρεις στόχους: να ισχυροποιήσει την παρουσία της στην Ελλάδα, να δημιουργήσει εξαιρετικές συνθήκες εργασίας για τους ανθρώπους της, να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της.

Με τις ανάγκες της αγοράς να αλλάζουν ραγδαία και ταχύτατα, η DHL Express επενδύει και σε νέες προηγμένες υπηρεσίες, οι οποίες στηρίζουν την παγκόσμια ανάπτυξη που παρατηρείται στο χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Ταχύτητα και ευκολία στον Ιδιώτη, αλλά ταυτόχρονα αξιοπιστία και τεχνογνωσία προς τον Έμπορο, η DHL Express αποτελεί τον τέλειο συνεργάτη στην εποχή της ψηφιοποίησης και  του εμπορίου χωρίς σύνορα.

Πέρα όμως από κορυφαίος Πάροχος, πρόσφατα αναγνωρίστηκε και κορυφαίος Εργοδότης, αφού ο θεσμός Great Place to Work την κατέταξε στην πρώτη θέση των Εταιρειών με το καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στη χώρα. 

Παράλληλα, η DHL Express αποδέχεται πλήρως την Εταιρική Ευθύνη που της αναλογεί μέσα στην κοινωνία που επιχειρεί, στηρίζοντας οργανισμούς με κοινωφελείς σκοπούς. Ενδεικτικά αναφέρεται η στενή και μακροχρόνια συνεργασία της Εταιρείας με τα Παιδικά χωριά SOS, το Χαμόγελο του Παιδιού, το ίδρυμα ΕΛΙΖΑ κ.α. Ταυτόχρονα, ακολουθώντας την παγκόσμια πρωτοβουλία GO GREEΝ, που έχει στόχο να μηδενίσει το  αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα της Εταιρείας έως το 2050, διοργανώνει δράσεις και συμμετέχει σε πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση τόσο τοπικά όσο και παγκόσμια.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 χρόνων της, η DHL Express διοργανώνει ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις για το 2008, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται το Ετήσιο Συνέδριο Εργαζομένων της, μία Εκδήλωση Εορτασμού με τους Πελάτες της, πρωτοβουλίες κοινωνικού περιεχόμενου κ.ά. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr