NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Θέσεις Εργασίας
ανάγνωση

Θέσεις εργασίας στα καταστήματα Sephora!

Θέσεις εργασίας στα καταστήματα Sephora!

Έχεις αληθινό πάθος για την πώληση και την εξυπηρέτηση του πελάτη; Θέλεις να είσαι μέρος του κόσμου της ομορφιάς και της εξυπηρέτησης;

Χρησιμοποίησε το ταλέντο σου για να κάνεις την καριέρα που σου ταιριάζει στα Sephora!

Αποτέλεσε μέλος της ομάδας ενός δικτύου περισσότερων από 1.900 καταστημάτων και corners, με παρουσία σε περισσότερες από 29 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο!

Χρησιμοποίησε τις δεξιότητές σου σε ένα κόσμο αφιερωμένο στην απόλαυση, την ομορφιά και την εξυπηρέτηση του πελάτη.

Προϊστάμενος Καταστήματος
Κατάστημα Sephora ΚΕΡΚΥΡΑ

Προϊστάμενος Καταστήματος
Κατάστημα Sephora ΞΑΝΘΗ

Beauty Assistants
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ!

Η πρώτη επαφή του πελάτη με το χώρο του καταστήματος και ο πρεσβευτής για την ποιοτική του εξυπηρέτηση θα πρέπει να διαθέτεις ευχάριστη προσωπικότητα και να σου αρέσει η επικοινωνία και ο χώρος της ομορφιάς.
 
Supervisors
H ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ!

Ως supervisor, είσαι υπεύθυνη για την απόδοση του τμήματός σoυ (αρώματα, καλή διάθεση, μακιγιάζ ή ποιότητα των προϊόντων). Ως πραγματική manager, αναπτύσσεις και διαχειρίζεσαι την ομάδα των συμβούλων για την επίτευξη των στόχων της απόλυτης ικανοποίησης του πελάτη.

Store Manager
ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ!

Η προτεραιότητά σου: ο πελάτης και η ικανοποίησή του. Ως υπεύθυνος καταστήματος φροντίζεις για την βελτιστοποίηση των πωλήσεων και του κέρδους και δίνεις κίνητρο στην ομάδα σου, ενισχύοντας την αποδοτικότητά της. Αποτελείς, επίσης, τον θεματοφύλακα των κανόνων και λειτουργιών της επιχείρησης.

Με την υποβολή του βιογραφικού σας αποδέχεστε αυτομάτως και ανεπιφύλακτα τους κάτωθι όρους:

  • Κάθε Υποψήφιος παρέχει με την αποστολή του βιογραφικού σημειώματός του, στην εταιρεία SEPHORA GREECE A.E, τη ρητή εξουσιοδότηση να προβεί στην απαιτούμενη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του, που περιέχονται στο βιογραφικό σημείωμα, καθώς και κάθε άλλου προσωπικού στοιχείου, που θα περιέλθει στην κατοχή της εταιρείας από το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής βιογραφικού, υπ' ευθύνη του Υποψηφίου.
  • Η εταιρεία SEPHORA GREECE A.E δυνάμει της εξουσιοδότησης αυτής προβαίνει στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των Υποψηφίων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997, όπως αυτός κάθε φορά ισχύει, και κάθε άλλης σχετικής νομοθετικής διάταξης, με σκοπό την αξιολόγηση των ικανοτήτων των Υποψηφίων για την κάλυψη θέσης, για την οποία απέστειλαν το βιογραφικό τους, ή για την κάλυψη άλλης θέσης για την οποία κρίνεται, κατά την επεξεργασία, ότι διαθέτουν τις απαιτούμενες ικανότητες.
  • Η εταιρεία SEPHORA GREECE A.E μπορεί να ορίζει εργαζομένους της ή τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ως πρόσωπα εκτελούντα την επεξεργασία των βιογραφικών σημειωμάτων, για λογαριασμό της, μέσα στα όρια των προαναφερόμενων διατάξεων.
  • Κάθε Υποψήφιος έχει τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης των άρθρων 11 έως και 13 του ν. 2472/1997.
  • Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων των Υποψηφίων γίνεται υπ' ευθύνη τους και τα περιεχόμενα σε αυτά στοιχεία θεωρούνται ακριβή, πλήρη και αληθή.

Για αποστολή βιογραφικού πατήστε εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr