NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Solidarity Mission Community Workshop: Εργαστήριο συμμετοχικού διαλόγου για την υλοποίηση δράσεων αλληλεγγύης.

Solidarity Mission Community Workshop: Εργαστήριο συμμετοχικού διαλόγου για την υλοποίηση δράσεων αλληλεγγύης.

Θέλεις να συμβάλλεις στο χτίσιμο ενός Αλληλέγγυου Κόσμου; Δήλωσε συμμετοχή στο πρώτο ανοιχτό εργαστήριο της κοινότητας του Solidarity Mission!

Στόχοι του εργαστηρίου είναι η δημιουργία νέων ιδεών για την υλοποίηση τοπικών και πανευρωπαϊκών δράσεων και η ενεργός συμμετοχή των μελών της κοινότητας στην επίλυση κοινωνικών και περιβαλλοντικών προκλήσεων.

Μέσα από το εργαστήριο θα σχηματιστούν ομάδες εργασίας, οι οποίες θα σχεδιάσουν και θα υλοποιήσουν δράσεις, οι οποίες σκοπεύουν να συνεισφέρουν στην επίτευξη των παγκόσμιων στόχων  βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, θα έχεις την δυνατότητα να συναντήσεις και να γνωρίσεις παλαιότερα και νεότερα μέλη της κοινότητας του Solidarity Mission (missioners, την ομάδα του οργανισμού, μέντορες, εθελοντές-τριες), να συζητήσετε και να μοιραστείτε τους στόχους σας, εμπειρίες σας και τους προβληματισμούς σας για νέες δράσεις αλληλεγγύης.

Βρες τη θέση σου στον αλληλέγγυο κόσμο και γίνε Missioner!

Πότε | Πέμπτη 10/05/2018, 17.30 - 20.00 (Προσέλευση 17.00)

Που | Το εργαστήριο θα φιλοξενηθεί στο Europe Direct City of Athens, ΣΕΡΑΦΕΙΟ Αθλητισμός Πολιτισμός Καινοτομία, Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη, Αθήνα.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά συνίσταται η κράτηση θέσης στο Eventbrite.

Κάνε κράτηση εδώ:  http://bit.ly/sm-community-workshop1

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr