NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Sanofi Ελλάδας: Ο κ. Didier Cochet αναλαμβάνει τη θέση του Country Chair για Ελλάδα και Κύπρο

Sanofi Ελλάδας: Ο κ. Didier Cochet αναλαμβάνει τη θέση του Country Chair για Ελλάδα και Κύπρο
07_05_2018 | 12:30 07_05_2018 | 13:48
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Η Sanofi Ελλάδας ανακοινώνει τον διορισμό του κ. Didier Cochet ως Country Chair για Ελλάδα και Κύπρο, με ισχύ από τις 12 Απριλίου 2018. Συγκεκριμένα, ο κ. Cochet διαδέχεται τον κ. Μάρκο Γερασόπουλο ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Commercial Head GenMed Νότιας Ευρώπης.

Σε αυτό το ρόλο, ο κ. Cochet ηγείται και θα γίνει Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της SANOFI AVENTIS, Ελλάδας.

Ο κ. Didier Cochet είναι πτυχιούχος κτηνίατρος του École Nationale Vétérinaire d'Alfort της Γαλλίας και κατέχει MBA από το Institut Supérieur de Gestion του Παρισιού.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην Ιαπωνία και μετά εντάχθηκε στο δυναμικό της GSK όπου κατείχε διάφορες θέσεις στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις στη Γαλλία.

Στη Sanofi Γαλλίας εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2004 αναλαμβάνοντας με επιτυχία διάφορες θέσεις όπως, του επικεφαλής των τμημάτων των Καρδιαγγειακών και των Αναπνευστικών Παθήσεων, πριν αναλάβει τη θέση του Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων, Υπηρεσιών και Καινοτομίας. Τον Φεβρουάριο του 2008, διορίστηκε Διευθυντής της Μονάδας Ειδικής Φροντίδας στο Μεξικό, ενώ τον Ιανουάριο του 2012 επέστρεψε στη γαλλική θυγατρική ως Διευθυντής Στρατηγικής, Ανάπτυξης και Επιχειρησιακής Αριστείας. Τον Μάρτιο του 2014, ορίστηκε Αντιπρόεδρος Στρατηγικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για την Ευρώπη.

Ο κ. Didier Cochet είναι Γενικός Διευθυντής της Sanofi Genzyme, της Επιχειρησιακής Μονάδας Ειδικής Φροντίδας της Sanofi, για Ελλάδα και Κύπρο από τον Φεβρουάριο του 2016.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr