NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Groupama Ασφαλιστική: Κοινωνική δράση οδικής ασφάλειας στα Παιδικά Χωριά SOS

Groupama Ασφαλιστική: Κοινωνική δράση οδικής ασφάλειας στα Παιδικά Χωριά SOS
07_05_2018 | 14:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Η Groupama Ασφαλιστική, εντείνοντας τη δραστηριότητά της στο πεδίο της Εταιρικής Υπευθυνότητας, διοργάνωσε, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς», εκπαιδευτικό σεμινάριο οδικής συμπεριφοράς στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη, το Σάββατο 5 Μαΐου. Με την ενέργεια αυτή, η εταιρεία επιδίωξε να συμβάλει στην εκτενή και βιωματική ενημέρωση των παιδιών των Παιδικών Χωριών SOS, σχετικά με το πάντα επίκαιρο θέμα της οδικής ασφάλειας.

Μέσω των καινοτόμων μεθόδων του Ι.Ο.ΑΣ «Πάνος Μυλωνάς», τα παιδιά, ηλικίας 4 έως και 17 ετών, που φιλοξενούνται στο Χωριό της Βάρης, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία και να μυηθούν στα ζητήματα της ορθής οδικής συμπεριφοράς και στους κανόνες οδικής ασφάλειας, με απώτερο σκοπό τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Για τις ανάγκες του σεμιναρίου, μάλιστα, δημιουργήθηκαν 3 διαφορετικές ομάδες ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, για τις οποίες υπήρχαν και οι αντίστοιχες δραστηριότητες.

Το «παρών» έδωσαν, επίσης, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής ιστιοπλοΐας Δ. Παπαδημητρίου και ο παρατριαθλητής Θανάσης Σύρμας, υπερήφανος χορηγός των οποίων είναι η Groupama Ασφαλιστική. Αμφότεροι συναντήθηκαν με τα παιδιά και μοιράστηκαν μαζί τους τις διεθνείς εμπειρίες τους από τον αθλητισμό, στέλνοντας παράλληλα το αισιόδοξο μήνυμα της επίτευξης των στόχων τους μέσα από την σκληρή και επίμονη προσπάθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Groupama Ασφαλιστική, σε συνέχεια του κοινωνικού προγράμματος «Το έχεις με την οδήγηση;» διοργάνωσε το ίδιο εκπαιδευτικό σεμινάριο για 30 πελάτες της, που αναδείχθηκαν μέσω κλήρωσης, και το οποίο διεξήχθη την Πέμπτη 26 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του OTE ACADEMY στο Μαρούσι. Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα επαναληφθεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς και θα αφορά συνολικά 90 πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής, αριθμός συμβολικός, καθώς παραπέμπει στη συμπλήρωση των 90 χρόνων από την ασφαλιστική της παρουσία στην ελληνική αγορά.

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει σταθερά να υλοποιεί κοινωνικές δράσεις, με σκοπό τόσο την ενημέρωση της κοινωνίας για τις καίριες πρακτικές οδικής ασφάλειας, όσο και τη συνεχή, έμπρακτη υποστήριξη των Παιδικών Χωριών SOS.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr