NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Στην Ελλάδα ο Hendre D. Coetzee κεντρικός ομιλητής στο 7ο Σεμινάριο Ηγεσίας από τη SARGIA Partners

Στην Ελλάδα ο Hendre D. Coetzee κεντρικός ομιλητής  στο 7ο Σεμινάριο Ηγεσίας από τη SARGIA Partners
08_05_2018 | 16:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Ο Hendre D. Coetzee, ο διεθνούς φήμης Transformational Coach και ιδρυτής του Center for Advanced Coaching, στην Αθήνα στις 12 Ιουνίου.

Με κεντρικό μήνυμα “Inspiring Commitment” ο διεθνούς φήμης Transformation Coach και ιδρυτής του «Center for Advanced Coaching», Hendre D. Coetzee, έρχεται στην Ελλάδα για να αναλύσει στους ηγέτες των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων τις προκλήσεις ενός επιχειρηματικού κόσμου που αλλάζει ραγδαία και τους τρόπους με τους οποίους θα σπάσουν το φράγμα της αδράνειας οδηγώντας με επιτυχία τους οργανισμούς τους στη νέα εποχή. 

Η Sargia Partners διοργανώνει το 7ο Ετήσιο Leadership Seminar με ομιλητή τον Hendre D. Coetzee και θέμα «Inspiring Commitment», στην Αθήνα στις 12 Ιουνίου, στο Divani Apollon Palace & Thalasso, στο Καβούρι. Ο Hendre Coetzee, μετά τη μεγάλη επιτυχία των δύο προηγουμένων εισηγήσεών του «Your Vision Quest» και «Wake up your Creative Mind», έρχεται να ολοκληρώσει μία τριλογία διαλέξεων και βιωματικών σεμιναρίων που στόχο έχουν τη σφαιρική προσέγγιση των δεξιοτήτων που χρειάζεται να αναπτύξουν οι ηγέτες του σήμερα, προκειμένου να διαχειριστούν τις προκλήσεις ενός ραγδαία μεταβαλλόμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Ο Hendre Coetzee, έχοντας μιλήσει για τη σημασία της δημιουργίας κοινού οράματος αλλαγής και για την ανάπτυξη δημιουργικής σκέψης ως προπομπό της καινοτομίας, έρχεται με το «Inspiring Commitment», να τονίσει τη σημασία της δέσμευσης του συνόλου του οργανισμού στο όραμα και τη διαδικασία της αλλαγής, ως μοναδική εγγύηση βιωσιμότητας. Μιας βιωσιμότητας εύθραυστης όταν οι περισσότεροι ηγέτες αντιλαμβάνονται τη δέσμευση ως απλή συναίνεση. Τα στοιχεία των ερευνών έρχονται να αποδείξουν ότι απέναντι στο 71% των ηγετών που θεωρούν ότι εμπνέουν τους ανθρώπους τους, βρίσκεται ένα 44% του οργανισμού που το διαψεύδει.   

Η SARGIA Partners, η μοναδική Συμβουλευτική Εταιρεία στην Ελλάδα που εξειδικεύεται αποκλειστικά στο Leadership Transformation, προσκαλεί σε ένα διαδραστικό Σεμινάριο Ηγεσίας με τον διεθνούς φήμης Leadership Transformation Coach, που δεν θα έπρεπε να λείπει απ’ την ατζέντα των στελεχών που παρακολούθησαν τις προηγούμενες εισηγήσεις του, αλλά κι εκείνων που δεν είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του CEO CLUBS Greece, καθώς και του Ελληνοβρετανικού, του Ελληνοκαναδικού και του Ελληνοσουηδικού επιμελητηρίου. Το 7ο Leadership Seminar πραγματοποιείται με τη χορηγία του Ομίλου ΟΤΕ, της Schneider Electric και του Φυσικού Αερίου, την υποστήριξη της ΔΕΗ, της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, της Valeant, της Rocas Renewables, της illy espresso και της BMW Spanos. Χορηγός έρευνας είναι η Focus Bari. 

Βρείτε πληροφορίες για το Leadership Seminar

Γνωρίστε τον HENDRE D. COETZEE

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr