NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Δείπνο Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τα Μέλη–Χορηγούς και διαχρονικούς Χορηγούς

Δείπνο Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τα Μέλη–Χορηγούς και διαχρονικούς Χορηγούς

Δείπνο προς τιμήν των Μελών–Χορηγών και διαχρονικών Χορηγών παρέθεσε στο πλαίσιο των κλειστών τους συναντήσεων, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο Τhe Ecali Club.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Μιχάλης Μαΐλλης, κατά την ομιλία του, ευχαρίστησε το Τhe Ecali Club για τη φιλοξενία και τους εκπροσώπους τραπεζών και επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, τονίζοντας ότι το έργο που το Επιμελητήριο επιτελεί, δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και τη συνεργασία των χορηγών του.

«Μόνο το 2017 το Επιμελητήριό μας υποστήριξε 825 επιχειρήσεις στη συμμετοχή τους σε εκθέσεις στη Γερμανία και ανά τον κόσμο και 12.000 περίπου επισκέπτες σε πολλές δεκάδες εκθέσεις, σημειώνοντας σημαντική αύξηση σε σχέση με τα προηγούμενη έτη. Και για το 2018 η ατζέντα μας είναι πλούσια και στοχευμένη στην εξωστρέφεια και στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων με επιχειρηματικές αποστολές όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά και στην Ασία και στη Λατινική Αμερική. Και φυσικά με εκθέσεις στην Ελλάδα, στη Γερμανία και ανά τον κόσμο, με συνέδρια, εκδηλώσεις, σεμινάρια και ανάπτυξη του θεσμού της διττής εκπαίδευσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαΐλλης.

Στο πλαίσιο της κοινής εκδήλωσης του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου με το Τhe Ecali Club δόθηκε η ευκαιρία στα Μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου να γνωρίσουν Μέλη του δικτύου συνεργατών του “Ecali Business Community” που σκοπεύει στην επίτευξη μακρόχρονων και γερών σχέσεων με τον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς επίσης και στην ενημέρωση των Μελών του Επιμελητηρίου από προσωπικότητες και ειδικούς σχετικά με επίκαιρα θέματα και προοπτικές που παρουσιάζονται στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Από την πλευρά του  Ecali  Club, χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Ράλλης Σπανδωνίδης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΑΛΗ Α.Ε., ο οποίος αναφέρθηκε στη συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο και την από κοινού προσπάθεια να αξιοποιηθεί η δυναμική του “Business Community” του Ecali Club.

Κεντρικοί ομιλητές του δείπνου ήταν ο κ. Δημήτρης Κουτσόπουλος, CEO Deloitte Greece με θέμα: “Industry 4.0. – A growth opportunity for Greece” και ο κ. Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος ΜΙΤ Enterprise Forum Greece με το θέμα: “Making Greece a Regional Tech Hub by 2021”. 

Σημειώνεται ότι το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο πρόκειται να επαναλάβει μία αντίστοιχη εκδήλωση για τα Μέλη–Χορηγούς και του διαχρονικούς Χορηγούς του το προσεχές φθινόπωρο. Στις κλειστές αυτές εκδηλώσεις δίνεται στα Μέλη του Επιμελητηρίου η ευκαιρία για συναντήσεις με σημαίνοντα στελέχη από τον επιχειρηματικό, επιστημονικό και οικονομικό κόσμο της Ελλάδας και της Γερμανίας και προσφέρονται από τον φορές ως αποκλειστική υπηρεσία για τα Μέλη-Χορηγούς και τους διαχρονικούς Χορηγούς του.  

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr