NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Πρόγραμμα «Certificate in Advanced Social Media Management​» για 1η φορά στην Ελλάδα

Πρόγραμμα «Certificate in Advanced Social Media Management​» για 1η φορά στην Ελλάδα

Η KnowCrunch σε συνεργασία με το Deree – The American College of Greece παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα πλήρες ταχύρρυθμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ειδικεύεται μόνο σε Social Media Management. Το Certificate in Advanced Social Media Management, διάρκειας 50 ωρών, θα ξεκινήσει στις 7 Ιουνίου 2018 στην Αθήνα, στις σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του Deree (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή, Αθήνα)

Το Certificate in Advanced Social Media Management, έχει σχεδιαστεί ΕΙΔΙΚΑ για επαγγελματίες social media marketing που ήδη εργάζονται στον τομέα αυτό ως Digital Heads, Social Media Managers ή Freelancers. Παρέχει περισσότερες γνώσεις σε βάθος για την εφαρμογή στρατηγικών, τακτικών και εργαλείων για να χτίσετε και να διαχειριστείτε κοινότητες ή παράπονα στα social media. Αυτή η λεπτομερής εκπαίδευση είναι μοναδική στην Ελλάδα και θα σας δώσει ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα θα παρουσιαστεί από 8 εισηγητές, όλοι έμπειροι επαγγελματίες και στελέχη της αγοράς. Το σχεδιασμό του επιμελήθηκε ο Αποστόλης Αϊβαλής,σύμβουλος επιχειρηματικής στρατηγικής, Managing Partner της aival.com και πρωτοπόρος σε θέματα Digital & Social Media Marketing στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Όπως δηλώνει ο ίδιος για το πρόγραμμα: «Για άλλη μία φορά δίνουμε στην αγορά ένα μοναδικό advanced πρόγραμμαπου απευθύνεται σε όσα στελέχη θέλουν πραγματικά είτε να αλλάξουν την δουλειά τους ή απλώς να οργανώσουν καλύτερα τους συνεργάτες του ενώ φέρνουν περισσότερα αποτελέσματα από τον ανταγωνισμό τους.»

Οι θεματικές ενότητες του προγράμματος είναι:

  • Preparing your social media and social networks
  • Building a social media community with great posts
  • Managing and collaborating on social media using tools
  • Engaging with your audience on social media
  • Providing social media management services to others

Στη λήξη του προγράμματος (αποφοίτηση), θα γίνει τεστ αξιολόγησης όπως σε όλα τα προγράμματα της KnowCrunch.

Οι τιμές παρακολούθησης είναι: για τις πρώτες εγγραφέςισχύει η προνομιακή τιμή των 600€. Η εκπτωτική τιμή ανέργων, φοιτητών, alumni και group άνω των 2 ατόμων είναι 700€ (κανονική τιμή του diploma:800€).

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας, επισκεφθείτε:

https://knowcrunch.com/profess...

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr