NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Εβδομάδα γεμάτη δράσεις για Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα στην Κρήτη

Εβδομάδα γεμάτη δράσεις για Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα στην Κρήτη
15_05_2018 | 12:01
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η Κρήτη καινοτομεί και στέκεται ενεργός παράγοντας στο επιχειρηματικό οικοσύστημα!

Μπορεί να πλησιάζει το καλοκαίρι και το τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς οι δράσεις όμως για την επιχειρηματικότητα στην Κρήτη δεν σταματούν ποτέ. Και γι’ αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλος υπεύθυνος από τον Youth Entrepreneurship Club.

Ακολουθεί μια γεμάτη εβδομάδα με γεγονότα που θα λάβουν χώρα σε όλο το νησί της Κρήτης.

Την αρχή την κάνει το Envolve Entrepreneurship GR (πρώην Ελληνικό Βραβέιο Επιχειρηματικότητας) που φτάνει στην Κρήτη με σκοπό να αναδείξει και να συνεχίσει την υποστήριξη της επιχειρηματικής κοινότητας, μέσω της εκπαίδευσης και της διάδοσης καλών πρακτικών σε τοπικές κοινωνίες, αρχίζοντας από τα Χανιά στις 17 Μαϊου, Ρέθυμνο 18 Μαΐου και Ηράκλειο 19 Μαίου 2018! Για το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να μεταβείτε στην σελίδα του YEC, τοπικού υποστηρικτή της δράσης, στο Facebook από εδώ.

Ταυτόχρονα τη σκυτάλη παίρνει το Πανεπιστήμιο Κρήτης με την πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα “Πανεπιστήμιο | Καινοτομία και επιχειρηματικότητα”. Εκτός του Πανεπιστημίου Κρήτης συνεισφέρουν η Περιφέρεια Κρήτης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, ενώ την δράση υποστηρίζει ένθερμα τόσο με ενεργή συμμετοχή όσο και ηθικά ο Youth Entrepreneurship Club. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Παράλληλα, η Ηνίοχος διοργανώνει ένα διήμερο (17 & 18 Μαΐου) “Εργαστήρι Εμπειρογνωμόνων” όπου θα ανασκοπηθούν οι υλοποιηθείσες δράσεις του έργου καθώς θα αναλυθεί το δυναμικό περαιτέρω εφαρμογής της μεθοδολογίας, ώστε να αναπτυχθεί μια στρατηγική και στοχοθεσία για βιώσιμη διάχυση των αποτελεσμάτων του έργου.

Τέλος, η εβδομάδα ολοκληρώνεται με 2 δράσεις έξ’ ολοκλήρου από τον Youth Entrepreneurship Club, το School of Innovation & Entrepreneurship, ένα 8μηνο project που έδωσε σε 30 συνολικά νέους / μελλοντικούς επιχειρηματίες τα απ’ αιρετής εφόδια να ξεκινήσουν την δική τους επιχειρηματική ιδέα, μέσα από μια πλήρη βιωματική εκπαίδευση. Την Παρασκευή 18 Μαϊου θα λάβει χώρα το τελευταίο session αυτού και στις 25 Μαϊου με εκλεκτούς καλεσμένους θα γίνει η τελετή αποφοίτησης της πρώτης σειράς υποψηφίων που θα λάβει χώρα στο ΤΕΕ-Τμήμα Δυτικής Κρήτης, στις 18:00. Θα ακολουθήσει networking party.

Το παζλ των επιχειρηματικών και καινοτόμων δράσεων ολοκληρώνεται με τα YEC Talks | 2018, σύντομες ομιλίες που έχουν στόχο να εμπνεύσουν, να παρακινήσουν και να δικτυώσουν. Υλοποιούνται κάθε Παρασκευή στις 20:45 στον χώρο διεξαγωγής του Σχολείου Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας. Αυτή την εβδομάδα φιλοξενούν τον κ. Πέτρο Μαρινάκη, δημιουργό του μοναδικού Βοτανικού Πάρκου Κρήτης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα  YEC Talks | 2018 καθώς και για κράτηση θέσεων μεταβείτε εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr