NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Linea Strom επέλεξε τη λύση WinEra ERP της Data Communication

Η Linea Strom επέλεξε τη λύση WinEra ERP της Data Communication

H ελληνική στρωµατοποιία Linea Strom επέλεξε τη λύση WinEra ERP της Data Communication για την ενοποίηση των επιχειρηματικών και οικονομικών της λειτουργιών, καθώς και την κεντροποιημένη παρακολούθηση των οικονομικών διαδικασιών τόσο της ίδιας της επιχείρησης, όσο και του ευρύτατου δικτύου των καταστημάτων της.

Η Linea Strom, από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες παραγωγής στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1957 με την κατασκευή απλών βαμβακερών χειροποίητων στρωμάτων. Δύο δεκαετίες αργότερα, η οικογενειακή επιχείρηση είχε κατακτήσει σημαντική θέση στο χώρο της σύγχρονης ελληνικής στρωματοποιίας, με ένα ολοκληρωμένο δίκτυο καταστημάτων Linea Strom. Σήμερα, η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή των Αχαρνών, διαθέτει ένα άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, µε αυτόματες γραµµές παραγωγής, ενώ εξελίσσει διαρκώς τα προϊόντα της εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα στα προϊόντα ύπνου.

Με την υλοποίηση της λύσης WinEra ERP της Data Communicationσυνεργάτη με υψηλή τεχνογνωσία και εκτενή εμπειρία 30+ χρόνων σε ολοκληρωμένες λύσεις Εμπορικής και Οικονομικής Διαχείρισης, η Linea Strom διασφαλίζει την πλέον αξιόπιστη, αποτελεσματική και χωρίς περιορισμούς διαχείριση του πλήθους των οικονομικών δεδομένων και πληροφοριών της, καθώς και την αξιοποίηση των βέλτιστων πρακτικών της ελληνικής και διεθνούς αγοράς.

Η λύση WinEra ERP, ιδανική λύση οικονομικής διαχείρισης & reporting, με απεριόριστες δυνατότητες ανάλυσης και αξιοποίησης όλης της διαθέσιμης πληροφορίας, αποτελεί σημαντικό εργαλείο υποστήριξης και του Management Reporting τόσο της ίδιας της εταιρείας, όσο και του δικτύου καταστημάτων της.

Η Linea Strom είναι πλέον σε θέση να παρακολουθεί με ακρίβεια τις οικονομικές της προβλέψεις έχοντας επιτύχει τη βελτιστοποίηση της ακεραιότητας των δεδομένων της, να εκμεταλλεύεται τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα και να ενδυναμώνει τις πωλήσεις της μέσω της αποτελεσματικότερης στόχευσης και αξιοποίησης των πόρων. Τέλος, η εταιρεία μπορεί να λαμβάνει στρατηγικές αποφάσεις όντας ανά πάσα στιγμή ενήμερη για τη σφαιρική εικόνα της επιχείρησης.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας ο Αντώνης Βεκιάρης, Γενικός Διευθυντής της Linea Strom δήλωσε σχετικά: «Η άριστη τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία του νέου μας συνεργάτη είναι δύο σημαντικοί παράγοντες που μας οδήγησαν στη βελτιστοποίηση της οικονομικής μας διαχείρισης μέσω της ολοκληρωμένης λύσης WinEra ERP της Data Communication. Στόχος μας είναι κάθε μας ενέργεια να έχει τον καλύτερο αντίκτυπο στην τελική εμπειρία του καταναλωτή».

Παράλληλα, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με έναν δυνατό παίκτη στη βιομηχανία παραγωγής στρωμάτων και προϊόντων «ύπνου». Η συνεχής εξέλιξη της Linea Strom σε κάθε επίπεδο αποτέλεσε το «μαξιλάρι» μας για την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου συστήματος που απαντά στις ανάγκες της επιχείρησης».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr