NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Chivas Venture: Το κοινό ενίσχυσε με την ψήφο του τις startups που κάνουν τον κόσμο καλύτερο

Chivas Venture: Το κοινό ενίσχυσε με την ψήφο του τις startups που κάνουν τον κόσμο καλύτερο
  • Η ελληνική κοινωνική start-up, ΤΟΒΕΑ, συγκέντρωσε περισσότερες από 3.600 ψήφους στην παγκόσμια online ψηφοφορία του κοινού
  • Ο καλλιτέχνης και tech start-upper, will.i.am, θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής στον τελικό στο Άμστερνταμ στις 24/5

Η ελληνική κοινωνική επιχείρηση TOBEA, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού Chivas Venture, ψηφίστηκε από περισσότερους από 3.600 ανθρώπους που αναγνώρισαν τη δυναμική του έργου της κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας online ψηφοφορίας. Σε αυτό το στάδιο του διαγωνισμού, η TOBEA συγκέντρωσε χρηματοδότηση ύψους $3.182 και βρέθηκε στη 13η θέση ανάμεσα στις 27 χώρες που συμμετέχουν στο Chivas Venture που χρηματοδοτεί με $1 εκατ. την επόμενη γενιά start-ups που με το επιχειρηματικό τους έργο, συμβάλλουν σε ένα καλύτερο αύριο.

Κατά τη διάρκεια τριών εβδομάδων ψηφοφορίας, το κοινό ενίσχυσε με την ψήφο του τις 27 start-ups απ’ όλον τον κόσμο που διεκδίκησαν μέρος των $200.000 της χρηματοδότησης που διανέμεται σε αυτό το στάδιο του διαγωνισμού: Περισσότερες από 165.000 ψήφοι καταμετρήθηκαν και ενθάρρυναν το έργο των υποψηφίων, οι οποίοι ετοιμάζονται για το μεγάλο τελικό και τη διεκδίκηση μέρους των υπόλοιπων $800.000 της χρηματοδότησης του Chivas Venture.

Ο Παγκόσμιος Τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου στο TNW Conference στο Άμστερνταμ και οι 27 φιναλίστ θα έχουν πέντε λεπτά να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή αλλά και το κοινό  που θα αποτελείται από tech addicts, επενδυτές αλλά και επιχειρηματίες. Φέτος, μεταξύ άλλων, μέλος της κριτικής επιτροπής θα είναι ο επιχειρηματίας στον τομέα της τεχνολογίας, επενδυτής φιλάνθρωπος και επτά φορές βραβευμένος με Grammy Award καλλιτέχνης, will.i.am, ο οποίος δήλωσε:

«Πιστεύω ότι όλοι έχουμε μία ιδέα που θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο. Οι επαναστατικές ιδέες αξίζουν μια τέτοια παγκόσμια πλατφόρμα, γι’ αυτό και στις νέες γενιές των game-changing επιχειρηματιών λέω: Τολμήστε το! Η κριτική επιτροπή θέλει να δει το πάθος σας στο stage του Chivas Venture στο Άμστερνταμ».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr