NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η e-fresh.gr επιλέχτηκε ως Field Global Partner από το Harvard Business School

Η e-fresh.gr επιλέχτηκε ως Field Global Partner από το Harvard Business School

Μια ομάδα φοιτητών του Harvard Business School φιλοξένησε η e-fresh.gr για μια εβδομάδα στα πλαίσια του προγράμματος “Field Global Immersion”. Η e-fresh.gr ήταν μια από τις 157 εταιρείες σε 13 χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα “Field Global Immersion” έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους φοιτητές να αναπτύξουν τις ικανότητες τους και να λειτουργούν αποδοτικά σε διαφορετικές χώρες και εργασιακά περιβάλλοντα. Στελέχη της e-fresh.gr εργάστηκαν με την ομάδα πριν και κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους στην χώρα μας. Το διάστημα που πέρασαν εδώ, οι φοιτητές μοιράστηκαν τις ιδέες τους, ήρθαν σε επαφή με πραγματικούς πελάτες της e-fresh.gr και παρουσίασαν τα τελικά τους αποτελέσματα στην διοίκηση.

Η Ζήνα Μαυροειδή, managing director της e-fresh.gr δήλωσε σχετικά: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία μας με το Harvard Business School και την ευκαιρία να δουλέψουμε με ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα στα πλαίσια της περεταίρω ανάπτυξης των υπηρεσιών μας.”

Ο καθηγητής Juan Alacer, προϊστάμενος του προγράμματος δήλωσε σχετικά: “Το πανεπιστήμιο του Harvard αναγνωρίζει πως αυτή η ουσιαστική εκπαιδευτική εμπειρία δεν θα ήταν δυνατή, χωρίς τους global partners. Ευχαριστούμε την e-fresh.gr και όλες τις εταιρίες που μετέχουν το πρόγραμμα για όλα όσα κάνουν για τους φοιτητές μας. Οι φοιτητές επωφελούνται σημαντικά από αυτή την εμπειρία και το ίδιο ελπίζουμε και για τις εταιρίες που μετέχουν”.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr