NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η VIVA WALLET επίσημος χορηγός της Money 20/20 Europe

Η VIVA WALLET επίσημος χορηγός της Money 20/20 Europe

H Viva Wallet, ο πρώτος χρηματοοικονομικός οργανισμός στην Ευρώπη που βασίζεται εξ ολοκλήρου σε cloud υποδομές (Microsoft Azure) και Principal Member των οργανισμών MasterCard και Visa, χορηγός στην μεγαλύτερη FinTech έκθεση στην Ευρώπη.

Viva Wallet, το κορυφαίο ίδρυμα έκδοσης ηλεκτρονικού χρήματος στην Ελλάδα, το οποίο είναι Principal Member των οργανισμών MasterCard και Visa για υπηρεσίες εκκαθάρισης (acquiring) και έκδοσης καρτών (issuing), καθώς και ο πρώτος χρηματοοικονομικός οργανισμός σε όλη την Ευρώπη που βασίζεται εξ ολοκλήρου σε cloud υποδομές (Microsoft Azure), είναι επίσημος χορηγός της έκθεσης Money 20/20, της μεγαλύτερης FinTech διοργάνωσης στην Ευρώπη που θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ από τις 4 έως τις 6 Ιουνίου 2018.

Διαθέτοντας επίσημη άδεια λειτουργίας εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, η Viva Wallet πρωτοπορεί στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, παρέχοντας υπηρεσίες πληρωμών και λογαριασμούς IBAN σε τρία νομίσματα (€, £, LEU) και πέντε χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο και Ρουμανία), ενώ διαθέτει γραφεία στο Λονδίνο και στις Βρυξέλλες. Με στόχο την επέκταση των δραστηριοτήτων της, έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία «passporting» της άδειάς της στις υπόλοιπες 29 χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Η Money 20/20 Europe αποτελεί το ετήσιο σημείο συνάντησης των κορυφαίων εταιρειών από όλο τον κόσμο που δραστηριοποιούνται στις πληρωμές, στο FinTech και στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Φέτος, περισσότερα από 5.000 στελέχη θα βρεθούν στο συνεδριακό κέντρο RAIτου Άμστερνταμ, εκπροσωπώντας πάνω από 1.500 επιχειρήσεις από 80 χώρες. Στοχαστές του χρηματοοικονομικού κλάδου, πρωτοπόροι του χώρου, εκπρόσωποι κυβερνητικών οργανισμών, αλλά και στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες του FinTech οικοσυστήματος θα συμμετάσχουν στην 3ήμερη διοργάνωση προκειμένου να δώσουν το στίγμα της επόμενης ημέρας για τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Μέσα από την παρουσία της στο εκθεσιακό περίπτερο (F70), η Viva Wallet, η οποία αποτελεί τη μοναδική Ελληνική εταιρεία που χορηγεί την έκθεση, θα δώσει τη δυνατότητα στους χιλιάδες συμμετέχοντες της διοργάνωσης να γνωρίσουν από κοντά τα καινοτόμα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμών που έχει αναπτύξει.

Με αφορμή τη συμμετοχή της εταιρείας στην Money 20/20 Europe, o κ. Γιάννης Λάριος, Business Development Director της Viva Wallet δήλωσε: “H Viva Wallet βρίσκεται σταθερά στο κέντρο των διεθνών εξελίξεων σχετικά με τις υπηρεσίες πληρωμών, συμμετέχοντας και υποστηρίζοντας τις σημαντικότερες εκδηλώσεις και γεγονότα του κλάδου παγκοσμίως. Όπως είναι λογικό δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε από το μεγαλύτερο FinTech γεγονός στην Ευρώπη και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή αυτή. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε με την παρουσία μας το χρηματοοικονομικό οικοσύστημα, αλλά και να αναπτύξουμε νέες συνεργασίες στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο.”

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr