NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Ποιοι είναι οι κορυφαίοι των Supply Chain Awards 2018;

Ποιοι είναι οι κορυφαίοι των Supply Chain Awards 2018;

Η Κριτική Επιτροπή των Supply Chain Awards 2018 έχει ολοκληρώσει την αξιολόγηση των υποψηφιότητων στις πλήρως ανανεωμένες κατηγορίες των βραβείων και πλέον προετοιμάζεται πυρετωδώς μια μεγαλειώδης καλοκαιρινή τελετή απονομής.

Η βραδιά που θα αποκαλύψει τις καλύτερες πρακτικές, τις καινοτόμες πρωτοβουλίες και τα έργα στους τομείς της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και των Μεταφορών έρχεται την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018! Το Κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη θα υποδεχθεί τα στελέχη των εταιρειών που διαγωνίστηκαν, τα μέλη της διευρυμένης Κριτικής Επιτροπής, υψηλόβαθμα στελέχη του κλάδου, στελέχη Υπουργείων και σχετικών Συνδέσμων, δημοσιογράφους κ.λπ. για να γνωρίσουν από κοντά τους νικητές και να γιορτάσουν μαζί τους.

Τα Supply Chain Awards 2018 «έκλεισαν» το σύστημα υποψηφιοτήτων με αύξηση της τάξης του 24% σε σύγκριση με πέρυσι. Η σταθερή ανάπτυξη του αριθμού, αλλά και το κύρος των επιχειρήσεων και φορέων που συμμετέχουν στα βραβεία, είναι ενδεικτικά της σημασίας της διοργάνωσης αυτών των βραβείων για τον κλάδο.

Τα βραβεία συνδιοργανώνουν η Boussias Communications και το Supply Chain Institute για 4η χρονιά. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr