NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Summer University 2018

Summer University 2018

Ο καιρός ανοίγει, η θερμοκρασία ανεβαίνει, άρχισες να πίνεις και τα πρώτα κοκτέιλ και το καλοκαίρι δεν μπορεί, παρά να τριγυρίζει στο μυαλό σου. Σκέφτεσαι, λοιπόν, τι να κάνεις φέτος ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες για τον επόμενο χειμώνα. Αν, λοιπόν, θέλεις να ζήσεις μια μοναδική και διαφορετική εμπειρία από όλες τις άλλες, δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να συνεχίζεις να διαβάζεις!

Είσαι μεταξύ 18 και 30 ετών; Θέλεις να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία φέτος το καλοκαίρι με το να επισκεφτείς ένα μέρος της Ευρώπης που πάντα φανταζόσουν, ωστόσο ποτέ δεν το έκανες; Τότε, ήρθε η ευκαιρία που έψαχνες με την AEGEE. Η AEGEE είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός που απασχολεί εθελοντικά φοιτητές. Στόχος της είναι η προώθηση και η πραγμάτωση της ενωμένης Ευρώπης. Το θερινό πανεπιστήμιο είναι μια από τις πιο σημαντικές της δράσεις (Summer University). Η δράση αυτή φέτος γιορτάζει την 30η επέτειο της και σε καλεί να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία το καλοκαίρι, παίρνοντας μέρος σε ένα από τα πολλά θερινά πανεπιστήμια που διοργανώνει η κάθε τοπική κοινότητα του οργανισμού. Από το Las Palmas μέχρι τα νησιά του Ιονίου Πελάγους και από τη μακρινή Ρωσία έως τη Μεγάλη Βρετανία σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις 15 μέρες σε μια χώρα που δεν έχεις επισκεφτεί ποτέ ξανά.

Μέσα από workshops, διάφορες δραστηριότητες αλλά και πάρτι μπορείς να γνωρίσεις τον πολιτισμό, τη γλώσσα και την κουλτούρα μιας χώρας μέσα από την καθημερινότητα των ντόπιων και να κάνεις φίλους από τα πιο απίθανα μέρη.

Αν δεν μπορείς να φανταστείς καλύτερο τρόπο να περάσεις το καλοκαίρι σου, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε μια τοπική κοινότητα της περιοχής σου ή του πανεπιστημίου σου. Και αν δεν υπάρχει μην ανησυχείς! Μπορείς πάντα να απευθυνθείς στην τοπική κοινότητα που σου αρέσει σε όλη την Ελλάδα και να γίνεις μέλος της AEGEE!

Μην διστάζεις και επισκέψου τον ιστότοπο των Summer Universities για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες!

Πηγή: citycampus.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr