NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Top Stories από το Διαδίκτυο
ανάγνωση

28χρονη έχτισε ολόκληρη αυτοκρατορία ξεκινώντας με 180 δολάρια

28χρονη έχτισε ολόκληρη αυτοκρατορία ξεκινώντας με 180 δολάρια

Η πολυεθνική δύο γυναικών που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή!

Η 28χρονη Bridget Loudon θεωρείται μια από τις 10 κορυφαίες γυναίκες επιχειρηματίες στην Αυστραλία. Μαζί με τη συνέταιρο της Elizabeth Yue, ίδρυσαν την εταιρεία Expert360, η οποία μάλιστα, μεταφέρεται από το Σίδνεϊ που βρισκόταν μέχρι πρόσφατα στη Νέα Υόρκη. Όλα ξεκίνησαν πριν από 3 χρόνια, όταν οι κοπέλες δημιούργησαν την δική τους επιχείρηση προσλήψεων, που μέχρι και σήμερα έχει προσελκύσει περισσότερα από 5 εκατομμύρια δολάρια, από χρηματοδότηση επενδύσεων.

Πριν από αυτήν την κίνηση τους, οι δύο τους εργάζονταν σε μια πολυεθνική εταιρεία διαχείρισης συμβούλων, όταν εντόπισαν μια βασική έλλειψη στον τρόπο του παραδοσιακού μάρκετινγκ στις προσλήψεις και έτσι αποφάσισαν να αδράξουν την ευκαιρία και πατώντας σε αυτό και να κάνουν κάτι δικό τους, ακόμα καλύτερο. Αφού πλήρωσαν μόλις 180 δολάρια για την δημιουργία της ιστοσελίδας τους, η Loudon έστειλε 1.000 μηνύματα στο LinkedIn, σε διάφορους συμβούλου μέσα σε δύο ημέρες τον Ιούλιο του 2013, ενώ έκλεισε συνεργασία με 700 από αυτούς. Σήμερα, η εταιρεία τους διαθέτει 7.000 συμβούλους προσλήψεων σε 92 χώρες, οι ενεργοί χρήστες τους ξεπερνούν τους 1.000 και επιπλέον έχουν αξιοποιηθεί 15 εκατομμύρια δολάρια σε έργα.

Η  Loudon και η Yue, πιστεύουν πως το κλασσικό μοντέλο προσλήψεων δεν λειτουργεί το ίδιο σε όλες τις χώρες και έτσι η πρώτη άρχισε να ψάχνει διαφορετικούς τρόπους για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών τους. Όπως η ίδια δηλώνει μάλιστα, για αυτήν σκοπός της είναι να δημιουργηθεί ένα εργασιακό περιβάλλον όπου οι άνθρωποι θα έχουν επιλογές. Η επιχείρηση των δυο γυναικών έχει συνεργάτες της μερικούς από τους καλύτερους συμβούλους του κόσμου, λύνοντας με αυτόν τον τρόπο τα προβλήματα άλλων εταιρειών, αλλά και βοηθώντας όσους αναζητούν δουλειά. Όσο η Expert360 αναπτυσσόταν, οι κοπέλες χρησιμοποιούσαν τις οικονομίες που είχαν, ενώ τώρα που κατάφεραν να χτίσουν την δική τους αυτοκρατορία, σκέφτονται να απλώσουν τις υπηρεσίες τους και σε άλλα μέρη του πλανήτη και να ανταγωνιστούν με μεγάλες εταιρείες της Αμερικής. Πάντως, η 28χρονη συμβουλεύει όλους τους επίδοξους επιχειρηματίες, να πιστεύουν στον εαυτό σου και να λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους τους κινδύνους. 

Πηγή: E-Daily.gr 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr