NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

2ο HIGGS Donors Speed-dating Event: Χρηματοδότες & ΜΚΟ σε Speed-dating γνωριμίας & συνεργασίας!

2ο HIGGS Donors Speed-dating Event: Χρηματοδότες & ΜΚΟ σε Speed-dating γνωριμίας & συνεργασίας!
15_06_2018 | 14:38
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το 2ο HIGGS Donors Speed-dating Event είναι γεγονός! Μια εκδήλωση, που έφερε κοντά 26 από τα μεγαλύτερα Κοινωφελή Ιδρύματα της χώρας μας και τις μεγαλύτερες Εταιρείες με έντονη δραστηριοποίηση στο χώρο των ΜΚΟ με 84 ΜΚΟ από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Ιουνίου στο νεοκλασσικό κτήριο του HIGGS στο Μεταξουργείο.

Η μέθοδος του Speed-dating έδωσε τη δυνατότητα στις ΜΚΟ να παρουσιάσουν τη δράση και το έργο τους και να συζητήσουν με τους Χρηματοδότες ενδεχόμενες συνεργασίες για την ενίσχυση των δράσεών τους.

Το HIGGS, o 1ος Incubator & Accelerator για ΜΚΟ στην Ελλάδα, αποτέλεσε για άλλη μια φορά το συνδετικό κρίκο των δύο αυτών πεδίων που, συντονισμένα, με τις δράσεις, το έργο και τη θέλησή τους καλύπτουν βασικές ανάγκες για χιλιάδες ανθρώπους από ευπαθείς ομάδες στη χώρα μας.

HIGGS-Donors-Speed-dating-Event-ΙΙ_Στιγμιότυπο-1.jpg?mtime=20180615143714#asset:90213

Από το χώρο των Κοινωφελών Ιδρυμάτων, είχαμε μαζί μας το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το The Hellenic Initiative, το Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας των ΗΠΑ, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Vodafone, το Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, το Ίδρυμα Κώστα Π. Λαιμού, το Ascend Collaborative, το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Ίδρυμα Γεωργίου & Αριστέας Μαμιδάκη. Από το χώρο των Εταιρειών, παραβρέθηκαν Εκπρόσωποι από την ABBVIE Pharmaceuticals, τη CITI, την Genesis Pharma, τη Microsoft Hellas, τη METRO, την Nestle, τον ΟΤΕ, την Protect & Gamble, τη WIND, τον ΑΒ Βασιλόπουλο, την Αθηναϊκή Ζυθοποιΐα, τα Ελληνικά Πετρέλαια, τον ΗΡΩΝ και τον Σκλαβενίτη.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής του HIGGS, κ. Σωτήρης Πετρόπουλος: «Το HIGGS, από την αρχή της λειτουργίας του, επιδιώκει να ενεργοποιεί τις δημιουργικές δυνάμεις της Κοινωνίας των Πολιτών. Το HIGGS Donors Speed-dating event είναι ένας πρωτότυπος τρόπος γνωριμίας και μια αφετηρία για τον επαναπροσδιορισμό της συνεργασίας Χρηματοδοτών και ΜΚΟ σε σαφή, δομημένα, επαγγελματικά πλαίσια που ανοίγουν νέους ορίζοντες στο έργο κοινωνικής προσφοράς που επιτελούν. Είναι τιμή μας που συγκεκριμένοι Χρηματοδότες και οι ΜΚΟ μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr