NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Monogram: Το νέο Digital Media House

Monogram: Το νέο Digital Media House

Η Monogram είναι το νέο Digital Media House, το οποίο θα αναλάβει να καλύψει ολοκληρωμένα και υπεύθυνα όλη την επικοινωνιακή και δημιουργική στρατηγική στο Digital περιβάλλον, με στόχο συνεργασίες που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. 

H νεοϊδρυθείσα εταιρεία Monogram προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών με εξειδίκευση στο digital media buying σε όλες τις πλατφόρμες (Facebook, Google, Direct Display, Programmatic, SEO) όπου μέσω της σωστής στρατηγικής στο  media planning θα την οδηγήσουν στο να αποκτήσει ηγετική θέση στον κλάδο.

Tο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα αποτελεί έμπνευση του Γιάννη Αρμπή (CEO της Monogram) και έχει την υποστήριξη του Γιώργου Αναγνωστόπουλου και του Πάνου Ισμαήλου. Η Monogram, με το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, έχει σκοπό να προσφέρει λύσεις γύρω από το Digital Marketing που είναι ένα νέο, χωρίς όρια πεδίο δημιουργίας και ανάπτυξης. Παράλληλα, με την ύπαρξη σωστής και προσαρμοσμένης σε συγκεκριμένο budget στρατηγικής με μετρήσιμα αποτελέσματα, αλλά και μέσω της στελέχωσης κορυφαίων ανθρώπων του κλάδου, βρίσκεται ήδη μπροστά από τη γραμμή εκκίνησης.                                                            Επιπλέον, βασικό μέλημα της Monogram είναι να κατορθώσει να επεκτείνει το πελατολόγιό της, όντας αποδοτική και αποτελεσματική. Το portfolio της πλαισιώνεται από εγχώρια brands μεγάλου βεληνεκούς, όπως αποδεικνύουν οι ήδη υπάρχουσες συνεργασίες της και στοχεύει στο να δημιουργήσει ένα ποιοτικό πελατολόγιο μαζί με το οποίο και η ίδια η εταιρεία θα αναπτυχθεί. Σε δήλωση που έκανε ο κος Γ. Αρμπής, CEO της Monogram: «Η Monogram θέτει υψηλούς στόχους τους οποίους φέρει εις πέρας αναπτύσσοντας και παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα ολοκληρωμένων ψηφιακών λύσεων και αποσκοπεί στη διείσδυσή της στην ελληνική αγορά».

Οι άνεμοι πνέουν θετικοί για αυτό το καινούργιο επιχειρηματικό σχήμα, το οποίο ξεκινά την πορεία του προσβλέποντας στην επιτυχία

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr