NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Praktiker Hellas κατακτά την 4η θέση πανευρωπαϊκά για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στον κλάδο του λιανεμπορίου

Η Praktiker Hellas κατακτά την 4η θέση πανευρωπαϊκά  για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στον κλάδο του λιανεμπορίου
19_06_2018 | 12:00 20_06_2018 | 15:51
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Η Praktiker Hellas, το No.1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων DIY (Φτιάξ’ το μόνος σου) & Home Improvement, βρίσκεται για 1η φορά στην ετήσια κατάταξη των Best Workplaces in Europe, στην κατηγορία επιχειρήσεων με περισσότερους από 501 εργαζόμενους.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν περισσότερες από 2.821 εταιρείες από 19 ευρωπαϊκές χώρες, καταγράφοντας τις απόψεις περισσότερων από 1,6 εκατομμυρίων εργαζόμενων σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η Praktiker Hellas, βρίσκεται ανάμεσα στις 3 ελληνικές επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στη διοργάνωση, λαμβάνοντας την 27η θέση από τις συνολικά 125 βραβευμένες εταιρίες και την 4η θέση στον κλάδο του λιανεμπορίου. Η διάκριση αυτή, έρχεται να επισφραγίσει το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον της Praktiker Hellas για ακόμη μια φορά, αφού πριν από μερικούς μήνες είχε κατακτήσει την 4η θέση στα Best Workplace της Ελλάδας, στην ίδια κατηγορία.

Σε συνέχεια και αυτής της διάκρισης, ο κ. Γιάννης Σελαλμαζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Praktiker αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη διάκρισή μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη συνεχή μας προσπάθεια να είμαστε εταιρεία 1ης επιλογής στην Αγορά Εργασίας. Προτεραιότητά μας να εξελίσσουμε και να αναβαθμίζουμε αδιάκοπτα το εργασιακό μας περιβάλλον για τους ανρθώπους μας, που αποτελούν το πιο πολύτιμο κεφάλαιο της εταιρείας μας και στους οποίους αφιερώνουμε από καρδιάς και αυτή τη διάκριση. Η ανάδειξη της Praktiker Hellas στην ευρωπαϊκή κατάταξη των Best Workplaces, μας δίνει ακόμη περισσότερη έμπνευση να δουλεύουμε όμορφα και με κέφι στο σπίτι μας, ομαδικά, με συνεργασία και πάθος!»

Οι αξίες της Praktiker Hellas

H συμμετοχή της Praktiker στην 16η έρευνα των Best Workplaces, ανέδειξε τις ισχυρές σχέσεις των ανθρώπων της εταιρίας, καθώς, βάσει των αποτελεσμάτων, η Praktiker σημείωσε εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία στις αξίες αξιοπιστία, σεβασμός, δικαιοσύνη, περηφάνεια και συντροφικότητα.

Αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα όλων των δράσεων και πρωτοβουλιών της εταιρίας για τους εργαζομένους της και είναι εναρμονισμένες με τη φιλοσοφία της.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr