NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα ΕΣΠΑ για το Πρόγραμμα ενίσχυσης πτυχιούχων

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα ΕΣΠΑ για το Πρόγραμμα ενίσχυσης πτυχιούχων

Ανακοινώθηκαν στις αρχές Ιουνίου 2018 τα αποτελέσματα για το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ  «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Β Κύκλος)».

Όσον αφορά τους δυνητικά δικαιούχους της 2ης περιόδου περιλαμβάνονται 1.172 επιλέξιμα επιχειρηματικά σχέδια, συνολικού επιχορηγούμενου προϋπολογισμού (δημόσια δαπάνη) 30,3 εκατ. ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει το αργότερο έως την Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 να υποβάλουν τον φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην έδρα του φορέα ΕΦΕΠΑΕ της περιφέρειας που ανήκουν.

Όσον αφορά τους δυνητικά δικαιούχους της 3ης περιόδου περιλαμβάνονται 1.231 επιλέξιμα επιχειρηματικά σχέδια, συνολικού επιχορηγούμενου προϋπολογισμού (δημόσια δαπάνη) 33,2 εκατ. ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει το αργότερο έως την Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 να υποβάλουν τον φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην έδρα του φορέα ΕΦΕΠΑΕ της περιφέρειας που ανήκουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παραπάνω προθεσμίες είναι οριστικές και η μη τήρησή τους θα οδηγεί στην απόρριψη του επιχειρηματικού σχεδίου.

Μεγάλη επιτυχία των αιτήσεων ΕΣΠΑ από την HFT Consultants

Με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα η εταιρεία συμβούλων HFT Consultants σημείωσε πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στις εγκρίσεις των επενδυτικών φακέλων που υπέβαλε, ανταποκρινόμενη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην εμπιστοσύνη των πελατών της. Το γενικό ποσοστό επιτυχίας για τις προτάσεις που υπέβαλε πανελλαδικά ανήλθε σε 85%, ενώ σε αρκετές γεωγραφικές περιφέρειες το επιμέρους ποσοστό επιτυχίας άγγιξε το 100%.

Αν είστε μεταξύ των επιτυχόντων και θέλετε πληροφορίες - υποστήριξη για την ορθή συμπλήρωση του φακέλου ένταξης, αλλά και για την ορθή παρακολούθηση του επενδυτικού σας σχεδίου μπορείτε να επικοινωνήσετε με την HFT Consultants στο τηλ 2106565400 ή μέσω mail στο info@hft.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr