NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Βronze βραβείο στην ICAP Group, για την mobile εφαρμογή “ICAP OnTheGo”

Βronze  βραβείο στην ICAP Group, για την mobile εφαρμογή  “ICAP OnTheGo”

H νέα mobile εφαρμογή της ICAP Group “ICAP OnTheGo”, έλαβε πρόσφατα το Bronze βραβείο στην κατηγορία «Mobility & Mobile Εφαρμογές», στο πλαίσιο των Impact Business IT Excellence (BITE) Awards 2018. Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 7η συνεχή χρονιά, από το περιοδικό Netweek της Boussias Communications με το ELTRUN, Υπό την Αιγίδα του ΣΕΠΕ.

Την εφαρμογή “ICAP OnTheGo”, που πρώτη ανέπτυξε η ICAP Group συνιστά το μοναδικό mobile application στην Ελλάδα με αντικείμενο την παροχή άμεσης και έγκυρης επιχειρηματικής πληροφόρησης όποτε και όπου και αν είστε. Μέσω της εφαρμογής, με ασφάλεια και ταχύτητα, ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στην ICAP Databank, την μεγαλύτερη βάση επιχειρηματικών δεδομένων στην Ελλάδα με στοιχεία για περισσότερες από 500.000 επιχειρήσεις .

Η mobile εφαρμογή, που στο πλαίσιο της διοργάνωσης ξεχώρισε για την τεχνολογική της καινοτομία, ευρηματικότητα και για το επιχειρησιακό αποτέλεσμα, παρέχει, μέσω αναζήτησης εταιρειών με την επωνυμία ή το ΑΦΜ, τη δυνατότητα λήψης άμεσης επιχειρηματικής πληροφόρησης, προς υποστήριξη κάθε επιχειρηματικής απόφασης. Η δυνατότητα σύνδεσης με την εφαρμογή «ICAP OnTheGo, παρέχεται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση στους συνδρομητές της πλατφόρμας “ICAPB2B.gr”.  

Ο Σέρκο Κουγιουμτζιάν, Executive Director, Sales & Marketing στην ICAP Group δήλωσε: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, λαμβάνουμε αυτή τη τιμητική διάκριση για την mobile εφαρμογή “ICAP On the Go”, ως επιστέγασμα των πρωτοποριακών λύσεων που παρέχουμε στις επιχειρήσεις με κύριο μέλημα την εξασφάλιση της υψηλής ικανοποίησης των πελατών μας σε κάθε κανάλι δραστηριοποίησης τους».  

Η πλειοψηφία των φετινών υποψηφιοτήτων χαρακτηρίστηκαν από καινοτομία, γεγονός που σηματοδοτεί ότι η σημερινή ψηφιακή εποχή έχει δώσει στρατηγικό χαρακτήρα στα έργα Πληροφορικής & Επικοινωνιών για τις επιχειρήσεις. Τη καθιερωμένη γιορτή της τεχνολογίας, παρακολούθησαν με μεγάλο ενθουσιασμό περισσότερα από 550 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, σε έναν εντυπωσιακό χώρο στον Ιππόδρομο Αθηνών. Το video της Τελετής Απονομής των Βραβείων, ο πίνακας των νικητών και φωτογραφίες από την τελετή έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των βραβείων www.businessitawards.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr