NEWSFLASH...
TourismLab
ανάγνωση

Νέα μεγάλη συνεργασία Bidroom και Visa. Πάρτε τη συνδρομή σας εάν είστε κάτοχος Visa!

Νέα μεγάλη συνεργασία Bidroom και Visa. Πάρτε τη συνδρομή σας εάν είστε κάτοχος Visa!
Sponsored by:
Bidroom
26_06_2018
epixeiro icon TourismLab

H Bidroom κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να εδραιωθεί στο χώρο των online κρατήσεων και σε αυτό ήρθε να προστεθεί η νέα συνεργασία με τη Visa στην Ευρώπη όπου πάνω από μισό δισεκατομμύριο χρήστες θα μπορούν να επωφεληθούν από το καινοτόμο μοντέλο της Bidroom.

Για όσους δεν διάβασαν το προηγούμενο άρθρο μας η Bidroom είναι η επαναστατική πλατφόρμα κρατήσεων όπου:

  • Οι χρήστες παίρνουν πραγματικά τις χαμηλότερες τιμές δωματίων σε όλο το κόσμο.
  • Δεν χρεώνει προμήθεια στους ξενοδόχους για τις κρατήσεις που φέρνει.
  • Κλειστή κοινότητα με πάνω από 320.000 χρήστες και πάνω από 120.000 ξενοδοχεία διαθέσιμα.
  • Φέρνει τις περισσότερες απευθείας κρατήσεις στους ξενοδόχους.

Με τη νέα συνεργασία οι κάτοχοι καρτών Visa στην Ευρώπη θα μπορούν να πάρουν μια συνδρομή στη Bidroom για 6 μήνες έτσι ώστε να παίρνουν τις φτηνότερες τιμές δωματίων παγκοσμίως. Η συμφωνία ήταν ζωτικής σημασίας για τη Bidroom αφού η εταιρία:

  • Έφτιαξε το ειδικό site: (https://www.visa.bidroom.com/) όπου ο κάθε κάτοχος Visa κάρτας θα μπορεί να πάρει τη δωρεάν συνδρομή του άμεσα.
  • Αναβάθμισε τα συστήματα ασφαλείας της έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στα συστήματα ασφαλείας της Visa και σύμφωνα με τους νέους κανόνες του GDPR.

Το ίδιο σημαντική ήταν για τη  Visa η συμφωνία όπου θέλει κάθε μέλος που χρησιμοποιεί τη κάρτα τους να έχει πρόσβαση στις καλύτερες και ποιο ποιοτικές υπηρεσίες παγκοσμίως . Η προσφορά δεν σταματάει στους 6 μήνες.  Μετά τους 6 πρώτους μήνες  συνδρομής ο χρήστης Visa θα μπορεί να συνεχίσει τη προσφορά και να πάρει τη συνδρομή της Bidroom από 59 Ευρώ το χρόνο μόνο 29.50 Ευρώ.

1vb2.png?mtime=20180626144306#asset:91284

Η  Bidroom αυτή τη περίοδο δουλεύει σκληρά για να ανταπεξέλθει στη συμφωνία όπου θα χρειαστεί να υποστηρίξει.  Η εταιρία προσπαθεί να αυξήσει τη βάση δεδομένων της με ακόμα  περισσότερα ξενοδοχεία διαθέσιμα για τους νέους χρήστες. Αξιοσημείωτο ενδιαφέρον παρουσιάζεται για την Ελληνική αγορά όπου παρουσιάζεται αυξημένη ζήτηση από τους χιλιάδες χρήστες. Τον Ιούνιο του 2018 οι αναζητήσεις για την Ελλάδα στη Bidroom έφτασαν το 11% όλων των αναζητήσεων. Αυτό μπορεί να συμβαίνει λόγω των νέων ευρωπαίων χρηστών Visa που χρησιμοποιήσανε τη συνδρομή τους και προτιμάνε την Ελλάδα σε σχέση με άλλους προορισμούς. Στο ενδιαφέρον των χρηστών αυτό επενδύει και η Bidroom. Μέχρι στιγμής εργάζονται 3 άτομα για την Ελληνική αγορά και η ομάδα έχει σκοπό να μεγαλώσει και άλλο σύντομα.

bidroom-visa-1.png?mtime=20180626144234#asset:91283

 Με τη δυνατότητα σε πάνω από 522.6 εκατομμύρια χρήστες να μπορούν να κλείσουν δωμάτιο στη Bidroom και κρατήσεις χωρίς προμήθεια οι ξενοδόχοι θα πρέπει να νιώθουν ποιο τυχεροί από ποτέ στο να συμμετέχουν στη πλατφόρμα. Τα ξενοδοχεία μπορούν να εγγραφούν εδώ ή να στείλουν μήνυμα στον υπεύθυνο της χώρας Ξέρα Κωνσταντίνο στο kostas@bidroom.com για τους καλύτερους όρους συνεργασίας.

Όχι μόνο οι Έλληνες ξενοδόχοι μπορούν να επωφεληθούν, αλλά και οι Έλληνες ταξιδιώτες που θέλουν να κλείσουν δωμάτιο στις ποιο καλές τιμές. Εκτός από την εξάμηνη συνδρομή που προσφέρεται στους κατόχους Visa, η Bidroom προσφέρει περισσότερες επιλογές στο site της για να πάρουν οι χρήστες τις καλύτερες προσφορές. Με την επιλογή Better Deal ο κάθε χρήστης μπορεί να πάρει ποιο φτηνά μια διαμονή που έχει ήδη κλείσει σε ξενοδοχείο. Στέλνοντας ένα email στο save@bidroom.com μπορείτε να αιτηθείτε να πάρετε το ίδιο δωμάτιο έχετε κλείσει σε κάποια τιμή σε άλλη πλατφόρμα ακόμα ποιο φτηνά στη Bidroom.

Ένα παράδειγμα είναι εάν έχετε κλείσει ένα δίκλινο δωμάτιο στη Κοπεγχάγη από τις 25 μέχρι 30 Ιουλίου για 550 Ευρώ. Μπορείτε να κάνετε αίτηση να βρείτε το ίδιο δωμάτιο στη Bidroom σε χαμηλότερη τιμή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα email στο save@bidroom.com με τη προσφορά που έχετε κλείσει στις άλλες πλατφόρμες και η ομάδα της Bidroom αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Εσείς απλά περιμένετε στο email σας τη νέα προσφορά. Η Bidroom μπορεί να σας προσφέρει από 5% μέχρι 25% καλύτερες τιμές. Οπότε το δωμάτιο που θα πληρώνατε 550 Ευρώ σε άλλη πλατφόρμα η  Bidroom μπορεί να σας το βρει 450 Ευρώ. Οπότε κερδίζετε τόσο απλά 100 Ευρώ. Η μοναδική προϋπόθεση είναι να μπορείτε να κάνετε free cancelation αφού σας στείλει η Bidroom της προσφορά της. Μόλις έχετε τη καλύτερη προσφορά από τη Bidroom, θα μπορείτε να ακυρώσετε την αρχική κράτηση.

Σύντομα οι συνδρομητές θα μπορούν να τα κάνουν όλα αυτά στο νέο application της Bidroom  για τα κινητά όπου έρχεται σύντομα!   

Sponsored by:
Bidroom
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr