NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

«Βραβείο Εξωστρέφειας» για την Generation Y στα e-Bizz AWARDS 2018

«Βραβείο Εξωστρέφειας» για την Generation Y στα e-Bizz AWARDS 2018

18 χρόνια εμπειρίας, 24 εξαγωγικής δραστηριότητας, 7 γραφεία σ’ όλον τον κόσμο!

Με το βραβείο Εξωστρέφειας τιμήθηκε η Generation Y International e-Business Experts στα e-BIZZ AWARDS 2018, που απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του 7ου e-Business and Social Media World Conference, την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 στο Wydham Grand Athens!

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης γιορτής του ψηφιακού επιχειρείν και της digital επικοινωνίας, η Generation Y διακρίθηκε για ακόμα μία φορά για τις υψηλές της επιδόσεις, αυτή τη φορά στον τομέα της εξαγωγικής δραστηριότητας και της διεθνούς ανάπτυξης.

Με δυναμική παρουσία σε 24 χώρες διεθνώς και αξιοποιώντας τη 18ετή εμπειρία και την ηγετική της θέση στον χώρο του eBusiness και Digital Transformation στην ελληνική και διεθνή αγορά, η Generation Y συνεχίζει σταθερά να ενισχύει τον εξαγωγικό της προσανατολισμό.

H επιτυχημένη υλοποίηση σημαντικών διεθνών projects την έχουν εφοδιάσει με το απαραίτητο multicultural mindset, για να μπορεί να εντοπίζει, να καταγράφει και να αναλύει τη διαφορετική παλέτα αναγκών της κάθε αγοράς, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και λύσεις .

Η εταιρεία, ήδη από το 2004, με την πρώτη εξαγωγή της στη Μεγάλη Βρετανία, συνεχίζει να παρουσιάζει μερικά πραγματικά απαιτητικά και την ίδια στιγμή απόλυτα επιτυχημένα case studies παγκοσμίως, αποδεικνύοντας την αναπτυξιακή δυναμική του ελληνικού κλάδου παροχής υπηρεσιών e-business.

Αναφερόμενη στη σημαντική αυτή διάκριση της Generation Y, στα e-BIZZ AWARDS 2018, η Εμπορική Διευθύντρια της Generation Y, κ. Νανά Ιωακειμίδου, εξέφρασε τη μεγάλη της ικανοποίηση, τονίζοντας: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η εντεινόμενη εξωστρέφειά μας και η επαγγελματική προσέγγιση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και αναγκών κάθε νέας αγοράς στην οποία επεκτεινόμαστε, έχει αποφέρει ‘’καρπούς’’. Θεωρώ πως η σημαντική αυτή βράβευση είναι το ιδανικό επισφράγισμα της αποτελεσματικής μας εξαγωγικής δραστηριότητας και ότι θα αποτελέσει ακόμα ένα εφαλτήριο για να συνεχίσουμε να καινοτομούμε, να εξάγουμε τεχνογνωσία και να προβάλλουμε εκτός συνόρων τον εγχώριο κλάδο υπηρεσιών ηλεκτρονικού επιχειρείν».  

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr