NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Τελετή Απονομής των Sports Marketing Awards 2018

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Τελετή Απονομής των Sports Marketing Awards 2018
28_06_2018 | 15:30 28_06_2018 | 16:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαγωνισμοί

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιουνίου, στο Gazarte, η Τελετή Απονομής των Sports Marketing Awards 2018, τα βραβεία τα οποία διοργανώνονται για δεύτερη χρονιά από το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, με σκοπό να υποστηρίξουν, να διαδώσουν και να προωθήσουν τις καλύτερες πρακτικές στην Επικοινωνία και το Marketing του εγχώριου αθλητικού οικοσυστήματος.

Στην τελετή απονομής, με παρουσιαστή τον Στέφανο Αβραμίδη και live αναμετάδοση μέσω Facebook και YouTube, παρευρέθηκαν 200 υψηλόβαθμα στελέχη και βραβεύθηκαν τα έργα που διακρίθηκαν από την αρμόδια Κριτική Επιτροπή.

Η βραδιά άρχισε με την απονομή τιμητικού βραβείου στον Γιώργο Κουρμούζη και τη Γλυκερία Σκάρκου. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κουρμούζης βραβεύτηκε, ως πρωτοπόρος του Αθλητικού Marketing, για τις καινοτομίες που εισήγαγε στη διαχείριση του αθλητισμού και του αθλητικού θεάματος όπως επίσης και για την προσφορά του στη μετάβαση από τον θεωρητικό ερασιτεχνισμό στον ανοιχτό επαγγελματισμό. Αντίστοιχα, η 12χρονη αθλήτρια του Παλαιού Φαλήρου, η οποία πριν λίγους μήνες κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου όταν τερμάτισε 3η στον αγώνα των 5χλμ του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας, βραβεύτηκε συμβολικά για το πάθος, την αποφασιστικότητα, το ταλέντο και το χαμόγελό της.

O Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Θοδωρής Παπαλουκάς, ανάφερε στην εναρκτήρια ομιλία του: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής γιατί αφιέρωσαν πολύ χρόνο για να κρίνουν τις υποψηφιότητες. Αυτά τα βραβεία είναι σημαντικά γιατί, ειδικότερα στην εποχή που ζούμε, ο αθλητισμός δεν μπορεί να προοδεύσει και να εξελιχτεί εάν δεν υπάρχει μια σοβαρή ομάδα Marketing δίπλα για να εξασφαλίσει τους αναγκαίους πόρους. Η σχέση είναι αμφίδρομη. Το αγωνιστικό κομμάτι θέλει να υπάρχουν οι πόροι και το Marketing θέλει επιτυχίες για να μπορεί να κάνει καλά τη δουλειά του. Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές».

 Αντίστοιχα, ο Ανδρέας Χρήστου, Head of Social Media Team του ΟΠΑΠ, ο οποίος αναδείχτηκε μεγάλος νικητής της βραδιάς με 5 Gold, 6 Silver και 2 Bronze, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί όλα αυτά τα projects προέκυψαν από μια ομαδική συνεργασία που είχαμε εσωτερικά. Όλα τα χρωστάμε στους αθλητές όμως, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε όλες αυτές τις επιτυχημένες ενέργειες».

Η βραδιά κορυφώθηκε με το βραβείο “Best in Show”, ήτοι την υποψηφιότητα που απέσπασε την υψηλότερη, ανεξαρτήτως κατηγορίας, το οποίο απονεμήθηκε στην ΚΑΕ ΑΕΚ για την κινηματογραφική ταινία «1968». Ο σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης σχολίασε: «Με αυτήν την ταινία έζησα τις πιο συγκινητικές στιγμές χάρη σε όλους αυτούς τους πολιτισμένους “αντιπάλους”,  που ήρθαν και μου είπαν, “αν και υποστηρίζω άλλη ομάδα, συγχαρητήρια”. Αφιερώνω, λοιπόν, αυτό το βραβείο σε όλους αυτούς και στις ιστορίες των ομάδων τους». 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr