NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Spaces: Νέο επιχειρηματικό κέντρο στο Μαρούσι.

Spaces: Νέο επιχειρηματικό κέντρο στο Μαρούσι.

Η Spaces ξεκίνησε από την Ολλανδία, είναι πρωτοπόρος στα μοντέρνα σχεδιασμένα co-working spaces και έχει παρουσία στις περισσότερες μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου. Χθες ξεκίνησε την λειτουργία του δεύτερου κέντρου της στο Μαρούσι

Η Ολλανδική εταιρεία Spaces η οποία ανήκει στην IWG μητρική εταιρεία της Regus εγκαινίασε ένα νέο επιχειρηματικό κέντρο στο Μαρούσι. 

Πρόκειται για την δεύτερη μεγάλη επένδυση της εταιρείας σε επιχειρηματική γειτονιά και κτίριο μεγάλης προβολής. Το πρώτο κέντρο άνοιξε και λειτουργεί σε 2.000 τ.μ , στην Στοά Τουρνικιώτη, Ερμού 56, στο κέντρο της Αθήνας.

Το νέο επιχειρηματικό κέντρο στο Μαρούσι εκτείνεται και αυτό σε 2.000 τ.μ εκ των οποίων τα 500 τ.μ είναι το business club-δηλαδή χώροι συνάντησης, επαφών και χωροι συνεργατικής εργασίας. Τα εγκαίνια αποκάλυψαν  έναν χώρο σύγχρονα σχεδιασμένο σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις σχεδιασμού επαγγελματικών χώρων  ώστε ο εργαζόμενος να μπορεί να αισθάνεται άνετα και παραγωγικός.  

Τα σχέδια της Spaces περιλαμβάνουν περεταίρω ανάπτυξη σε αρκετά σημεία και ήδη το φθινόπωρο ετοιμάζεται να λειτουργήσει ένα τρίτο επιχειρηματικό κέντρο σε πολύ κεντρικό σημείο του Δήμου Αθηναίων.

Η Κατερίνα Μάνου, Γενική Διευθύντρια των Spaces για την Ελλάδα δήλωσε « Η τεχνολογία έχει αλλάξει τον τρόπο που εργαζόμαστε και ο χώρος εργασίας πρέπει και αυτός να ακολουθήσει. Έρευνες δείχνουν πως επιχειρηματίες και στελέχη έχουν ανάγκη από χώρους που ευνοούν την συνεργασία και εμπνέουν. Τα Spaces εκφράζουν αυτόν τον ενθουσιασμό και την συνεργασία που ευνοεί την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών».

Τα Spaces παρέχουν  το ιδανικό περιβάλλον εργασίας για δυναμικές και φιλόδοξες εταιρείες οι οποίες πιστεύουν στις δυνατότητες ανάπτυξης μέσω συνεργειών και γνωρίζουν  πως οι νέες ιδέες αναπτύσσονται και μεγαλώνουν μέσα σε ευχάριστους χώρους. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και προσφέρει ευέλικτα πακέτα που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr