NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

Praktiker b2b: Μια ομάδα με λύσεις μόνο για την επιχείρησή σας

Praktiker b2b: Μια ομάδα με λύσεις μόνο για την επιχείρησή σας

Η Praktiker Hellas, επενδύοντας σταθερά στην b2b υπηρεσία της, βρίσκεται δίπλα σε κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγαλύτερη, προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις, με εξαιρετική αισθητική, που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη. Από τον Μάιο του 2018 διαθέτει b2b Center στην Ανθούσα, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε εταιρικούς πελάτες, ενώ μέσα από τις 100 σελίδες του νέου καταλόγου και τους 45.000 κωδικούς του, προτείνει πλούσιες λύσεις σε κάθε επαγγελματία.

H εταιρία εγκαινίασε το πρώτο της b2b Center, σε έναν καινοτόμο εκθεσιακό χώρο 2.000τ.μ., ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες των εταιρικών πελατών. Μέσα στο b2b Center παρουσιάζονται έτοιμες προτάσεις δωματίων όπως μπάνιο, καθιστικό, υπνοδωμάτιο, κουζίνα, αλλά και λύσεις για εξωτερικούς χώρους, προσφέροντας στους επισκέπτες μία «ζωντανή περιήγηση» στις b2b επιλογές της Praktiker Hellas. Παράλληλα, η b2b ομάδα είναι διαθέσιμη ώστε να σχεδιάσει ολοκληρωμένες προτάσεις που απαντούν στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, συνδυάζοντας διακοσμητική και αρχιτεκτονική μελέτη και υπηρεσίες για διαμόρφωση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, καθώς και μελέτη ολοκληρωμένων συστημάτων ψύξης/ θέρμανσης.

Επιπλέον, το b2b Center περιλαμβάνει μία αίθουσα με ρόλο hub, όπου η εμπειρία και η γνώση θα αποτελούν αφορμή για μοναδικές εκδηλώσεις για το b2b κοινό της χώρας, σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Η b2b ομάδα της Praktiker Hellas

Η b2b ομάδα της εταιρίας αποτελείται από 18 εξειδικευμένα στελέχη με εμπειρία στον χώρο τα οποία βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα, με στόχο να παρέχουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και εξατομικευμένες λύσεις, με απόλυτη προσήλωση στις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε εταιρικού πελάτη. Μέσα από ουσιαστική επικοινωνία και προσωπικό ενδιαφέρον, η b2b ομάδα της Praktiker Hellas χτίζει μακροχρόνιες και δυνατές σχέσεις με τους πελάτες της, υποστηρίζοντας κάθε νέο τους εγχείρημα.

Το b2b τμήμα της Praktiker Hellas, δίνει έμφαση στην προσωπική εξυπηρέτηση αλλά και στην ποικιλία επιλογών, με μία ευρεία γκάμα προϊόντων η οποία ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς και μακροχρόνιες συνεργασίες με τα καλύτερα brand names της αγοράς.

Τι σημαίνει προσωπική εξυπηρέτηση & Πανελλαδική κάλυψη

  • Υπεύθυνοι συνεργάτες ανά περιοχή, για κάθε εταιρία ξεχωριστά, καλύπτοντας κάθε σημείο της Ελλάδος
  • Μέσα από ένα δίκτυο 16 καταστημάτων πανελλαδικά, η b2b υπηρεσία βρίσκεται δίπλα σε κάθε επιχείρηση.
  • Η b2b ομάδα χαρακτηρίζεται από την άμεση ανταπόκρισή της, ώστε να μπορεί κάθε στιγμή να καλύψει τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των πελατών της.
  • Κάθε πελάτης απολαμβάνει μοναδικά προνόμια με ειδικά προσαρμοσμένες τιμές και ανταγωνιστικούς όρους συνεργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να καλέσουν στο 211 106 4944 ή να συμπληρώσουν την online φόρμα, ώστε μέσα σε 24 ώρες ένας προσωπικός b2b σύμβουλος της Praktiker Hellas να επικοινωνήσει μαζί τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την Υπηρεσία αλλά και τον νέο κατάλογο, μπορείτε να βρείτε εδώ!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr