NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Θέσεις Εργασίας
ανάγνωση

Παράταση για τις θέσεις gi- και si-Cluster Ambassadors στη Γαλλία

Παράταση για τις θέσεις gi- και si-Cluster Ambassadors στη Γαλλία

Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Business Development Ambassador Programme» με την προκήρυξη δύο θέσεων πρακτικής άσκησης διάρκειας τεσσάρων έως έξι (4 – 6) μηνών σε εταιρείες και οργανισμούς στη Γαλλία. Kύριος στόχος του Προγράμματος είναι η συνέχεια της εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ των ελληνικών gi-Cluster και si-Cluster και των γαλλικών clusters Cap Digital και Aerospace Valley αντίστοιχα. Το πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Μποδοσάκη, τη συνεργασία της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα και το συντονισμό του Corallia.

Συγκεκριμένα, προκηρύσσονται οι παρακάτω θέσεις, στους επιλαχόντες των οποίων θα δοθεί η μοναδική ευκαιρία να εργαστούν στην έδρα Γαλλικών clusters στο Παρίσι και στην Τουλούζη αντίστοιχα. 

  • Business Development Ambassador Internship for the development of French-Greek relations in the space domain    
  • Business Development Ambassador Internship for the development of French-Greek relations in the field of digital creative industries

Ειδικές πληροφορίες για τις θέσεις των cluster ambassadors είναι διαθέσιμες στους αντίστοιχους συνδέσμους: gi-Cluster Business Development Ambassador και si-Cluster Business Development Ambassador.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις γενικές προϋποθέσεις επιχορήγησης πρακτικής άσκησης και με τη διαδικασία επιλογής είναι διαθέσιμες εδώ.

Νέα προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων η 9η Ιουλίου 2018.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr