NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how
ανάγνωση

Regate: Mobile λύσεις για στελέχη που δουλεύουν εκτός γραφείου

Regate: Mobile λύσεις για στελέχη που δουλεύουν εκτός γραφείου

Η Regate αποτελεί μια εταιρία που προσφέρει mobile λύσεις σε επιχειρήσεις που απασχολούν στελέχη τα οποία περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους εκτός γραφείου. Ο Γιώργος Μαρκατάτος, Founder και CEO της Regate και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), μας μιλάει για αυτήν.

Αρχικά, πείτε μας τι είναι η Regate; Πότε και από ποιους ιδρύθηκε και τι ακριβώς προσφέρει;

Η Regate ιδρύθηκε το 2004 και από τότε εξειδικεύεται αποκλειστικά και μόνο σε mobile λύσεις για τα στελέχη επιχειρήσεων που δουλεύουν εκτός του φυσικού χώρου μιας επιχείρησης, όπως οι πωλητές, οι τεχνικοί, οι σύμβουλοι ομορφιάς, κ.ο.κ.

Σε ποιους απευθύνονται οι λύσεις που προσφέρετε και ποιο το όφελος τους;

Οι λύσεις της Regate παρέχονται στην αγορά κάτω από το προϊόν Regate Effective. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη Mobile CRM και Sales Force Automation σουίτα εφαρμογών, που απευθύνεται σε εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις που απασχολούν στελέχη που δουλεύουν στο πεδίο (στην αγορά), και περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους εκτός γραφείου. Για παράδειγμα, οι επιχειρήσεις που απασχολούν ένα ή περισσότερα στελέχη στις παρακάτω κατηγορίες, μπορούν να ωφεληθούν σημαντικά από τις λύσεις μας:

  • Πωλητές Χονδρεμπορίου (το λεγόμενο Traditional Trade)
  • Merchandisers σε αλυσίδες, super markets (το γνωστό Modern Trade)
  • Εισπράκτορες
  • Οδηγοί X-VAN (παγωτού, αρτοσκευασμάτων, γάλακτος)
  • Οδηγοί Παραδόσεων (συμπεριλαμβάνονται και εταιρείες courier)
  • Τεχνικοί πεδίου (π.χ. air condition, ανελκυστήρες, ψυγεία, βιομηχανικός εξοπλισμός)
  • Σύμβουλοι Ομορφιάς – Beauticians που δουλεύουν σε φαρμακεία ή σε shop-in-shops (π.χ. Hondos).
  • Promoters – Sellout Agents για προώθηση προϊόντων ή πωλήσεις (π.χ. σε Supermarkets, night clubs, κ.ο.κ.)

Τι είναι αυτό που σας διαφοροποιεί από άλλους ανταγωνιστές προμηθευτές;

Η βασική μας διαφοροποίηση από οποιονδήποτε άλλον στην ελληνική αγορά, είναι η εξειδίκευση. Ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με αυτό το αντικείμενο τα τελευταία 15 χρόνια, και η εμπειρία αλλά και το εύρος των πελατών μας, αντικατοπτρίζεται σε ένα σύγχρονο λογισμικό που πλαισιώνεται από μια άριστη ομάδα στελεχών. 

Ποιο είναι τα ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα;

Πέραν της εξειδίκευσης, η Regate διαλέγει τους πιο εξειδικευμένους και καταξιωμένους partners για συνεργασίες. Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η νοοτροπία μας να μην θέλουμε να τα κάνουμε όλα μόνοι, αλλά να εμπιστευόμαστε τους καλύτερους του κάθε κλάδου στον οποίο θέλουμε να ενισχύσουμε το προϊόν μας. Έτσι έχουν προκύψει συνεργασίες με τις εταιρείες iLink, ICAP, IMPACT αλλά και με τραπεζικά ιδρύματα όπως η Eurobank, που συνδυάζουν τη δική τους εξειδίκευση με τη δική μας, για να δίνουμε συνολικά μια απαράμιλλη εμπειρία χρήστη. 

Τι σημαίνει επιτυχία για εσάς;

Επιτυχία για τη Regate είναι τα χαμογελαστά πρόσωπα της ομάδας μας, αλλά και των πελατών και συνεργατών μας. Επιτυχία θεωρούμε το κάθε mobile έργο να αποφέρει άμεσα οφέλη σε όσους τα χρησιμοποιούν.

Ποια είναι η φιλοσοφία που πρεσβεύει την λειτουργία της εταιρίας;

Η φιλοσοφία της επιχείρησης αυτής διέπεται από το τρίπτυχο εξειδίκευσης, συνεργατικότητας και αλληλοϋποστήριξης. Καθώς εξετάσαμε αρκετά την εξειδίκευση και τις συνεργασίες, με την αλληλοϋποστήριξη εννοούμε τη νοοτροπία των στελεχών μας να εξυπηρετούν οποιοδήποτε πρόβλημα η νέα ανάγκη έχει ο πελάτης, σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε πραγματικά να νιώθουν ότι έχουν ένα συνεργάτη δίπλα τους που τους καταλαβαίνει και στο everyday business.

regatelogo.jpg?mtime=20180708124244#asset:92186


Τι σημαίνει για εσάς «Καλός Επιχειρηματίας»;

Καλός επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος που έχει πιστά στελέχη και πιστούς πελάτες. Η εμπιστοσύνη αυτή χτίζεται με τα χρόνια, όταν όλοι κερδίζουν από τη σχέση και οι επαγγελματικές σχέσεις μετατρέπονται σε φιλικές.

Τι νεότερο μπορούμε να αναμένουμε από την Regate στο σύντομο μέλλον;

Καθώς η αγορά του Enterprise Mobility είναι πολύ disruptive, η Regate σχεδιάζει νέες λύσεις που διευρύνουν το πλαίσιο δραστηριοτήτων της, όπως ενσωμάτωση λογικών AI και machine learning, υποστήριξη των λύσεων μας σε connected cars και εμπλουτισμός του λογισμικού με περιεχόμενο αξίας για τους πελάτες μας, πάντα μέσω των κατάλληλων συνεργασιών. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr