NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Πανελλαδικές: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

Πανελλαδικές: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

Τις βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.


Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Ιουλίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση exams.it.minedu.gov.gr , επιλέγοντας «Οριστικοποίηση».


Το υπουργείο τονίζει ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο.


Προτείνεται τέλος, οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr