NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ολοκληρώθηκε το 1ο GOOGLE MARKETING Conference

Ολοκληρώθηκε το 1ο GOOGLE MARKETING Conference
13_07_2018 | 10:08 13_07_2018 | 10:22
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το 1o Google Marketing Conference πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 10 και 11 Ιουλίου, στο Αμφιθέατρο της ΟTEAcademy. Το συνέδριο διοργάνωσαν η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week με την υποστήριξη της Google.

Περισσότερα από 300 στελέχη της αγοράς, 7 σημαντικοί διεθνείς keynote speakers και 7  Έλληνες specialists μοιράστηκαν εμπειρίες, τάσεις, συμβουλές και βέλτιστες πρακτικές με το κοινό για θέματα που αφορούν στο Measurement, το Performance, το Programmatic και το You Tube.

Χαιρετισμό απηύθυναν στην έναρξη του Συνεδρίου ο  Δημήτρης Παπουτσής, Founder & CEO της Globe One Digital και ο Ηλίας Σούσης, Head of Domestic Market, Agencies and YouTube Greece, Bulgaria, Cyprus, Malta, Google.

Ένα από τα highlights του 1ου Google Marketing Conference, ήταν το ολοήμερο Masterclass που παρέδωσε τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου, ο Jeff Sauer, ένας από τους πιο αναγνωρισμένους experts στα Google Analytics παγκοσμίως, συμβάλλοντας έτσι τα μέγιστα στην περαιτέρω εκπαίδευση της ελληνικής αγοράς και στην ενίσχυση των δεξιοτήτων τους σε όλες τις πτυχές του Google Marketing.

Χρυσός χορηγός του Συνεδρίου ήταν η Globe Οne Digital και χορηγός το DOPE Studio.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr